32 valg, masser af trades og store overraskelser. Første runde byder altid på vilde ting. Vi liveblogger hele runden og giver karakterer alle årets førsterundevalg

Årets draft kan gå i næsten alle retninger, og uden oplagte quarterbacks i toppen af draften, er uforudsigeligheden større end længe. Gul Kluds Teis Joranger opdaterer artiklen løbende med valgene og giver karakterer for alle 32 valg. Husk at opdatere siden løbende, da siden ikke opdateres automatisk ved nye tilføjelser.

Læser du med på mobilen, så hold den på langs for den bedste oplevelse.

1

Jacksonville Jaguars

Travon Walker, EDGE, Georgia


Jeg forstår godt fascinationen af Walker, der er en ekstremt atletisk freak. Jeg synes dog, det er vildt at tage ham first overall, når han er så relativt upoleret som pass rusher. Især i en draft, hvor jeg synes, der er nogle mere polerede pass rushere. Men go big or go home!


2

Detroit Lions

Aidan Hutchinson, EDGE, Michigan


Den lokale knægt var for god en mulighed for Lions, og Hutchinson passer perfekt ind i Dan Campbells kultur. Jeg har Thibodeaux over Hutchinson, så Lions får ikke helt topkarakter, men Hutchinson er et solidt valg.


3

Houston Texans

Derek Stingley Jr., CB, LSU

Love it! Jeg er stor fan af Derek Stingley, og jeg mener, at han sammen med Kayvon Thibodeaux var de to bedste muligheder. Rigtig god spiller at bygge op omkring.

4

New York Jets

Ahmad 'Sauce' Gardner, CB, Cincinnati

Robert Saleh har savnet over Ahmad Gardners kombination af længde og atletiske evner. Han passer perfekt ind i Jets' system, og forsvaret var virkelig en mangelvare sidste år. Jeg har et par andre spillere højere på mit board, men solidt valg

5

New York Giants

Fra Chicago Bears for 2021 draft-handel (Justin Fields)

Kayvon Thibodeaux, EDGE, Oregon

Sådan Giants. Kayvon Thibodeaux var faldet forbi de første fire valg, og Giants slår heldigvis til. For mig er det den spiller, jeg havde valgt first overall, og han er lige, hvad Giants mangler. Fejlfrit valg.

6

Carolina Panthers

Ikem Ekwonu, OT, N.C. State

Det var en skidt situation for Panthers, når de ikke har et valg på andendagen. De manglede både en tackle og en quarterback, og der var ikke rigtig en quarterback med top 10-værdi. Derfor synes jeg, det er fornuftigt at gå tackle, og Ekwonu er en god spiller.

7

New York Giants

Evan Neal, OT, Alabama

Giants havde valget mellem Neal og Cross, og jeg synes ikke rigtig, at der var et forkert valg. Begge er højt på mit board, og forskellen er meget lille mellem de to. At komme ud af første runde med Thibodeaux og en tackle er et forrygende scenarie for Giants.

8

Atlanta Falcons

Drake London, WR, USC

Rygterne på en receiver har været der længe, og Jameson Williams har også været nævnt. Jeg er gladere for London end Williams, så jeg er glad for, at de valgte ham over Williams. 

9

Seattle Seahawks

Fra Denver Broncos i Russell Wilson-handlen

Charles Cross, OT, Mississippi State

Sådan Seahawks! Endelig en spiller, jeg er enig med dem i. Cross var min højestrangerede tackle i årets draft, og en top 5-spiller på mit board. Seahawks manglede virkelig en tackle, så perfekt!

10

New York Jets 

Fra Seattle Seahawks for Jamal Adams-handel

Garrett Wilson, WR, Ohio State

Valget stod formentlig mellem Wilson og Jermaine Johnson. Og det er nok fair at forsøge at hjælpe Zach Wilson mere. Jeg har et par andre receiver over Wilson, men potentialet hos Wilson er stort, og han kan blive en dominerende receiver.

11

New Orleans Saints

TRADE ⇧ fra Washington Commanders

Chris Olave, WR, Ohio State

Saints handler sig op og tager den bedste Ohio State-receiver i årets draft. De manglede virkelig nogle våben og Olave er en super ruteløber.

12

Detroit Lions

TRADE ⇧ fra Minnesota Vikings 

Jameson Williams, WR, Alabama

Puha. Det her forstår jeg ikke. Jeg synes ikke, at traden herop var så dyr, som den kunne være. Men hvorfor skal de 20 valg op for en WR? Jeg var i forvejen ikke Williams' største fan, men at skulle trade så langt op overrasker mig.

13

Philadelphia Eagles

TRADE ⇧ fra Houston Texans

Jordan Davis, DT, Georgia

Eagles elsker atletiske linjefolk, og Jordan Davis er et kæmpe, atletisk bæst. Jeg elsker den mand, men der var nok et par andre ting, jeg havde valgt, hvis jeg var Eagles.

14

Baltimore Ravens

Kyle Hamilton, S, Notre Dame

Draftens bedste spiller på mit big board. Jeg synes, han er fænomenal i alle spillets facetter. Ravens skal nok bruge ham alsidigt og udfolde hans talent. Steal.

15

Houston Texans

Trade ⇩ fra Eagles

Kenyon Green, IOL, Texas A&M

Ahh. Jeg er ikke Kenyon Greens største fan, og det er bare for højt til mig med 15. valget. Jeg synes, han har nogle tekniske udfordringer.

16

Washington Commanders

Trade ⇩ fra Saints

Jahan Dotson, WR, Penn State

Det overrasker mig ikke så meget, at NFL er glade for Jahan Dotson, men jeg synes stadig, han har sine begrænsninger, som gør, at jeg tror, han næppe bliver en WR1-type i NFL. Og derfor er 16. valget også for højt.