Gerald McCoy kan meget muligt ende i AFC North. Den defensive tackle har allerede besøgt Cleveland og skal tirsdag på visit hos Baltimore Ravens. Derudover er divisionsrivalen Cincinnati Bengals og de forsvarende mestre fra New England Patriots også interesseret.

Den tidligere Tampa Bay Buccaneers-stjerne, Gerald McCoy, får ikke problemer med at finde sin næste arbejdsgiver. McCoy har nemlig interesse fra adskillige hold og har allerede været på besøg hos Cleveland Browns. Det beretter flere medier.

McCoy forlod dog Cleveland uden en aftale, og selvom den defensive tackle stadig er i forhandlinger med Browns, står flere hold i kø for at vise deres interesse i den dygtige forsvarsspiller.

Flere hold i AFC North har faktisk set sig lune på Gerald McCoy. Tirsdag har han en aftale med Baltimore Ravens, og Cincinnati Bengals er angiveligt også en seriøs bejler. Derudover holder Atlanta Falcons, Indianapolis Colts, New Orleans Saints og New England Patriots også et vågent øje med muligheden for at lande en aftale med McCoy.

Gerald McCoy er uden tvivl det største navn på markedet, efter han blev fyret af Buccaneers, der straks erstattede ham med Ndamukong Suh.

Læs også: Ndamukong Suh afløser Gerald McCoy hos Bucs

31-årige McCoy blev valgt af Buccaneers i første runde (3.-valget) af 2010-draften og var den største stjerne i stort set hele hans niårige periode hos Florida-mandskabet. Han er blevet udvalgt til seks Pro Bowls og er tre gange blevet kåret til First-Team All Pro.