Da Cincinnati Bengals valgte venstre tackle Jonah Williams med det 11. valg i årets draft, var det med håbet om, at han kan blive holdets venstre skanse på den offensive linje i mange år fremover. Men det håb har allerede lidt et lille knæk.

Tirsdag blev 21-årige Williams opereret i venstre skulder, for at reparere en læsion i skulderen. Ifølge holdets egen hjemmeside, bengals.com, er Williams formentlig ude hele sæsonen.

“Vi ser frem til, at Jonah bliver en vigtig brik i fremtiden, og vi ved, at skaden ikke vil afholde ham fra at være en vigtig del af holdet,” siger holdets cheftræner Zac Taylor i en pressemeddelelse fra holdet.

I fraværet af Williams rykker Bengals formentlig Cordy Glenn tilbage på positionen som venstre tackle. Det efterlader dog et hul på venstre guard i stedet.

Hos Bengals er optimismen dog høj, og en betragtelig del af pressemeddelelsen beskriver, hvordan New England Patriots sidste år vandt Super Bowl på trods af, at deres førsterundevalg, tackle Isaiah Wynn blev skadet i den første træningskamp.

Helt sådan kommer det formentlig ikke til at gå for Bengals, men man må alligevel nikke anerkendende til at se så positivt på en alvorlig skade til en kommende stjerne.