Der er store ændringer i Carolina, men der er kun positive meldinger fra holdets nye cheftræner Matt Rhule.

Efter ni år med Cam Newton som holdets ansigt udadtil har Carolina Panthers fået ny quarterback. Holdet hentede i free agency veteranen Teddy Bridgewater, og ifølge holdets nye cheftræner Matt Rhule, har det været en genistreg.

I et interview med NFL Networks Around The NFL udtaler Rhule, at Bridgewaters personlighed har været en kæmpe ressource:

“De bedste spillere i verden bringer det bedste frem i deres holdkammerater, og jeg kan fortælle, at siden free agency startede, mængden af gutter, der vil komme her og spille med Teddy har intet at gøre med mig eller nogle andre. De vil være en del af, hvad han gør, fordi han bringer det bedste frem i alle mennesker.

Selv om møderne indtil nu primært har været virtuelle, har det ikke stoppet Rhule fra at forelske sig i sin nye quarterback. Bridgewater kom til efter en enkelt sæson hos divisionsrivalerne New Orleans Saints.

Her startede quarterbacken fem kampe, da Drew Brees gik ned med en skade. Det blev til sejre i alle de fem opgør, hvor Bridgewater spillede solidt efter skader havde truet med at ødelægge quarterbackens karriere.

Matt Rhule fortæller i samme interview, at han længe har beundret sin nye styrmands karriere. Træneren bemærker blandt andet, at han var træner for Temple Owls i collegerækkerne, da Bridgewaters Louiville-mandskab slog uglerne med 30-7. Bridgewater kastede for 348 yards og to touchdowns i det opgør.

Rhule tror på, at han kan føre den slag succes til Panthers:

“Jeg tror helhjertet på, hvem han er som quarterback. Jeg tror på hans evner, jeg tror på hans armstyrke, jeg tror på hans præcision, jeg tror på hans beslutningstagen, men udover det ved jeg, at han vil gøre alle omkring ham så meget bedre.”