Efter en 1-4 start på sæsonen har Carolina Panthers nu fyret cheftræneren Matt Rhule.

Hos Panthers håbede man at tilføjelsen af Baker Mayfield kunne inspirere holdet til flere sejre under Matt Rhule, det har desværre ikke været tilfældet, og derfor er Matt Rhule nu fortid i klubben.

Det bliver holdets secondary træner Steve Wilks, der umiddelbart overtager cheftrænerrollen.

Matt Rhule fik en syvårig kontrakt hos Panthers i 2020. Han havde fået et godt ry i college, hvor han havde gjort både Temple og Baylor til vindende mandskaber på kort tid. Det troede Panthers’ ejer David Tepper at Rhule også kunne gøre med Panthers, men sådan er det desværre ikke gået.

Rhule har i den grad skuffet. Hans tid som Panthers træner gav blot 11 sejre og hele 27 nederlag. Med fyringen som en kendsgerning bliver Rhule den første cheftræner i Panthers historie, der træner i mindre end tre sæsoner inden en fyring.


Rent offensivt har Panthers ligget i bunden af ligaen i hele Rhule’s tid som cheftræner. Dog har man klaret sig ganske godt defensivt. Men Panthers har ikke kunne vinde på defensiven alene. For at sætte de manglende offensive kvaliteter i perspektiv, så har Panthers tabt hele 25 kampe i træk, hvor modstanderen har scoret mere end 17 point.