Der bliver spekuleret i Øst og Vest om, hvordan NFL har tænkt sig at gribe den kommende sæson an. Her giver Bills’ ejer sit besyv med i sagen.

Buffalo Bills’ ejer Kim Pegula slår over for Buffalo News fast, at hun håber på en langsom og sikker genåbning af de professionelle sportsligaer i USA som følge af COVID-19.

Hertil er hun særligt opmærksom på de praktiske forbehold ved forberedelserne af 2020-sæsonen – så som risikoen ved at samle spillere, der pt. er spredt på tværs af de amerikanske stater:

“Vi kan godt finde en løsning, hvor vi samler spillerne i holdets faciliteter, men det kommer til at kræve faste og tydelige retningslinjer fra såvel NFL som fra de lovgivende instanser. Internt lægger vi op til at tage processen stille og roligt – for at undgå eventuelle tilbagefald og smittetilfælde på bagkant. Jeg tror, at den langsomme – men sikre – vej, er den rette at følge.” udtalte Kim Pegula til Buffalo News.

Kim Pegula blev efterfølgende spurgt ind til, om hun var bekendt med et tidspunkt for afholdelse af træningslejr inden sæsonen:

“Jeg stiller det samme spørsmål til ligaen. Jeg forventer, at de (ligaens øverste ledelse, red.) vil være fleksible og ikke påtvinge os begrænsninger i forhold til sæsonstarten.

NFL udgiver det officielle kampprogram for 2020-sæsonen i nat. Håndteringen af COVID-19 har allerede bevirket, at NFL først aflyste den fysiske afholdelse af draften i Las Vegas – og siden hen har aflyst de planlagte kampe i London. Læs mere her.