Calvin Ridley nåede at spille i seks kampe i denne sæson, inden han valgte at sidde ude resten af sæsonen for at fokusere på sit mentale helbred. Nu er ejeren Arthur Blank ude og sige, at han håber, at Ridley kommer tilbage – hvis ikke på banen, så bare som menneske.

Falcons går en stor sommer i møde, når man både skal finde afklaring på Matt Ryans og Calvin Ridleys situation. spekulationer omkring Ryan forholder sig udelukkende til det økonomiske og spillet på banen, mens Ridleys situation er noget mere kompleks.

Ridley forlod sporten efter spilleuge 8, hvor Falcons spillede mod Panthers. Her var Ridley en af de 5 spillere, som Falcons meldte som inaktive og kort efter meldte han ud, at han ikke ville vinde tilbage på grund af personlige årsager relateret til sit mentale helbred.

Læs også: Calvin Ridley rejser ikke med Falcons til London

2022 sæsonen er den sidste, hvor Ridley er på kontrakt hos Falcons, og derfor skal der også snart træffes en beslutning for Ridley.

Enten vender han tilbage som en Falcon og ellers får han en frisk start.

Arthur Blank gav udtryk for, at Ridley er velkommen tilbage i Atlanta og hos Falcons, men at det også kunne være, at han skulle spille et andet sted. Men vigtigst af alt, understregede Blank, at der er vigtigere ting end sport og penge.

“Vi har støttet ham på alle tænkelige måder – både emotionelt og finansielt – og har arbejdet sammen med hans agent. Vi får at se – men jeg er mest bekymret for ham som menneske”