Når Atlanta Falcons på søndag møder New York Jets, bliver det uden holdets stjerne-receiver, Calvin Ridley, der grundet personlige årsager ikke er rejst med til London, hvor kampen spilles.

Falcons og Calvin Ridley har fået en skuffende start på sæsonen. Holdet er 1-3, og efter fire de kampe har Ridley trods store forventninger kun grebet 27 bolde for 255 yards og et touchdown. På samme tid sidste år, havde Ridley 349 yards og fire touchdowns. Og nu får Ridleys sæsonstart endnu et knæk, da han er inaktiv til kampen i London på grund af personlige årsager.

Hvad de personlige problemer dækker over, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må bare håbe, Ridley ikke har været udsat for en tragedie af nogen art.

En anden af Atlantas vigtige receivere, Russell Gage, er også inaktiv til kampen. Kvaliteten af Matt Ryans kastemål må derfor siges at være forringede, hvilket ikke optimerer Falcons’ sejrschancer, når de møder Jets.

I sidste uge var Tennessee Titans’ to bedste WRs, Julio Jones og A.J. Brown, ude med skader mod netop Jets. Efterfølgende svære problemer i kastespillet resulterede overraskende i et nederlag til Tennessee.

Om Atlanta Falcons formår at overkomme WR-problemer, når de ‘gæster’ New York Jets i London kan du se på søndag allerede kl. 15.30.