Ørkenens sønner fik først et af de største receiver-talenter i draften, og nu har klubben forstærket angrebet yderligere med Zay Jones.

Den tidligere Jacksonville Jaguars wide receiver Zay Jones skriver under med Arizona Cardinals, det skriver ESPN fredag.

Jones er det seneste medlem i en en receiver-gruppe, der inkluderer rookie Marvin Harrison Jr., som klubben valgte med pick 4 i den netop overståede draft.

Jones blev fritstillet af Jaguars d. 30. april, kun få dage efter at de valgte wide en anden receiver Brian Thomas Jr. i første runde med pick 23.

Det er en berejst herre, der kommet til ørkenen, som nu er på sin fjerde klub og femte by, men egentlig har haft fin succes hos sine tre tidligere arbejdsgivere.

Jones har været et godt våben for Trevor Lawrence de seneste to år, hvor han har grebet 116 bolde for 1.144 yards og syv touchdowns, inklusiv gennembrudssæsonen 2022, hvor han førte Jaguars med 82 grebne bolde og 823 yards. Jones missede otte kampe sidste år på grund af en knæskade.

Den 29-årige receiver blev oprindeligt valgt i anden runde af Bills i 2017-draften og greb 90 bolde for 1.037 yards og ni touchdowns i 36 kampe i Buffalo.

Han blev tradet til Raiders i oktober 2019, og greb 81 bolde for 847 yards og to touchdowns i 43 kampe for dem, inden han efter tre sæsoner i først Oakland og siden Las Vegas skiftede til Jaguars i 2022.

På papiret er Cardinals’ angreb ganske godt besat nu med quarterback Kyler Murray, receivere Harrison, Jones og Michael Wilson, Trey McBride på tight end og med James Conner og rookie Trey Benson som runningbacks.

Den offensive linje har selvfølgelig danske Hjalte Froholdt i midten, med Will Hernandez og Elihah Wilkerson som guards og en stærk tackleduo med to tidligere 1. runde picks Jonah Williams og Paris Johnson.