Det er to sårede mandskaber, som brager sammen i ’kampen om Ohio’.

Både Cleveland Browns og Cincinnati Bengals led smertefulde nederlag i første spillerunde, men de får hurtigt muligheden for at genstarte sæsonen på ny, når de sparker anden spillerunde i gang natten til fredag dansk tid.

Værterne fra Cleveland Browns fik ørerne i maskinen, da de blev blæst ud af M&T Bank Stadium i Baltimore med et nederlag på 38-6. Der var meget lidt, som fungerede for Kevin Stefanskis tropper – og særligt Odell Beckham Jr. lignede en spiller, der var parat til at kaste håndklædet i ringen efter kun at have grebet tre bolde på 10 forsøg.

Andetsteds leverede det første valg fra 2020-draften Joe Burrow en blandet præstation i Cincinnati Bengals’ tætte nederlag til Sa.. Los Angeles* Chargers. Den 23-årige debutant viste prøver på sit talent i kampens slutfase, hvor han ledte Bengals’ angreb frem til en gunstig position til at vinde kampen – men i sidste ende missede Randy Bullock et 31-yard ’langt’ field goal, som kunne have sendt kampen i forlænget spilletid. Tidligere i opgøret viste Burrow dog også, at han fortsat har meget at lære, da han forærede en interception væk.

Nu får Baker Mayfield og Joe Burrow – to af de seneste tre vindere af Heisman-trofæet – muligheden for at revanchere sig i ’kampen om Ohio’ – et klassisk divisionsopgør i AFC North.

Seneste nyt på skadesfronten

Cleveland Browns’ mandskab er bekymrende skadesplaget efter blot en enkelt spillerunde. Særligt forsvarets secondary er hårdt ramt, hvor både Greedy Williams og Kevin Johnson misser opgøret med skadeskvaler. Derudover er rookie safety Grant Delpit færdig for sæsonen med en akillesseneskade. Endelig er der tvivl om Browns’ dyrt nyerhvervede og startende offensive tackle Jack Conklin, der døjer med ankelproblemer.

Der er heller ikke opmuntrende nyt for gæsterne, som igen må undvære forsvarets ubetingede profil Geno Atkins (skulderskade). Den defensive linje er yderligere amputeret af, at Mike Daniels ligeledes er dømt ude med en lyskenskade.

Hold øje med…

Hvordan præsterer Joe Burrow mod Browns’ skadesplagede secondary?

I skal naturligvis holde et vågent øje med Cincinnati Bengals’ nye, funklende stjerne Joe Burrow. Det bliver interessant at se, hvordan den 23-årige quarterback reagerer på at blive kastet for løverne i bedste sendetid i sin blot anden kamp som professionel. Mens Burrow umiddelbart får lettere arbejdsbetingelser mod Cleveland Browns’ amputerede secondary, skal han stadigvæk have øje for Myles Garrett, Oliver Vernon og resten af slænget på Browns’ defensive linje.

Joe Burrow var ganske enkelt enestående i sin sidste sæson for LSU i college-rækkerne, hvor han kastede for 5.671 yards, 60 touchdowns og blot seks interceptions. Derfor vil han være forfulgt af et enormt forventningspres i NFL – og særligt fra en succeshungrende fanbase i Cincinnati, der ikke har set Bengals vinde i slutspillet siden 1990… 

Hvilken Nick Chubb får vi at se?

Cleveland Browns’ profilerede runningback Nick Chubb blev ganske enkelt jordet af Baltimore Ravens’ forsvar i første spillerunde. Her blev Chubb holdt til sølle 60 yards, mens han ligeledes måtte opgive en enkelt fumble, som betød, at han blev skiftet ud til fordel for Kareem Hunt i kampens slutfase. Præstationen var langt fra fordums styrke og derfor bliver det interessant at se, hvilket spillehumør han er i mod Cincinnati Bengals’ forsvar.

Nick Chubb får dog optimale betingelser til at revanchere sig mod et – på papiret – vidt åbent Bengals-forsvar, som tillod flest løbede yards i NFL i 2019 med knap 149 yards pr. kamp. Løbeforsvaret var heller ikke just imponerende mod Los Angeles Chargers, hvor man tillod 155 løbede yards til Austin Ekeler og co. 

Spiltip

Selvom det er to hold, som leverede blandede offensive indtryk i den første spillerunde, forventer jeg relativt mange point i dette opgør. Begge forsvar døjer med skader til centrale spillere – og det er to angreb, der simpelthen er for talentfulde til andet.

I den forbindelse giver Danske Spil odds 2,05 på over 44,5 point i kampen, hvilket bliver artiklens spiltip. I kan finde spillet via dette link.

Det er en linje, som de to hold er gået over i fire af deres seneste fem indbyrdes opgør.

Spil ansvarligt!

Forudsigelse

Joe Burrow har fået sin første kamp i NFL ud af systemet og det bliver spændende at se, hvad han kan drive det til mod Browns’ skadesplagede secondary. Omvendt har Kevin Stefanski alt at skulle bevise efter en rædderlig sæsonpræmiere, hvor flere nøglespillere faldt igennem.

I sidste ende har Cleveland Browns simpelthen et bedre hold end Cincinnati Bengals. Jeg forventer, at Myles Garrett og Oliver Vernon kommer til at drive gæk med Bengals’ offensive linje, mens Nick Chubb også får en kampafgørende rolle.

Cleveland Browns vinder divisionsopgøret med 30-23.