Der er konstateret otte smittetilfælde af coronavirus hos Tennessee Titans. Nu er holdet gået i karantæne.

For at inddæmme smittespredningen har NFL og Tennessee Titans besluttet, at sidstnævnte suspenderer samtlige aktiviteter på træningsanlægget. Det betyder, at holdets spillere og trænere er gået i karantæne – i første omgang frem til lørdag d. 3. oktober.

Tennessee Titans mødte Minnesota Vikings i weekenden og som led i smitteinddæmningen har Vikings også besluttet, at holdets personale og spillere skal selvisolere. Der er ikke konstateret smitte hos Minnesota Vikings endnu, hvorfor det er plausibelt, at mandskabet snart kan vende tilbage til træningsanlægget igen.

I skrivende stund er der ikke nyt om, hvilke Titans-spillere der er testet positiv for coronavirus.

Det er foreløbigt uklart, om Tennessee Titans kommer i aktion i den kommende spillerunde, hvor de står til at skulle møde Pittsburgh Steelers. Vi er i uvant territorium, da det er første gang, at NFL skal forholde sig til et decideret smitteudbrud.

Som nævnt indledningsvist må hverken spillere eller trænere opholde sig på Titans’ træningsanlæg frem til lørdag, hvilket usandsynliggør, at søndagens opgør kan finde sted. I givet fald skal NFL tage stilling til, om Titans skal taberdømmes, eller om kampen skal (kan?) spilles på et andet tidspunkt.

Tennessee Titans var ellers kommet godt fra land i den indeværende sæson med tre sejre på stribe. Senest vandt Ryan Tannehill og co. med 31-30 over Minnesota Vikings.

Gul Klud følger sagens udvikling.