Der resterer nu kun tre kampe i årets NFL. De to semifinaler i weekenden og så Super Bowl LIV første søndag i februar. Og nå ja, så er der Pro Bowl næste søndag, men den tæller ikke med.

Fire hold skal kæmpe om to finalepladser, og selvom NFL kalder de to kampe for konferencefinaler, så er det reelt semifinalerne til Super Bowl, der spilles på søndag.

Artiklen er bragt i samarbejde med Oddset fra Danske Spil

Conference Championship Weekend
Der er fire hold tilbage. To i AFC-halvdelen og to i NFC-halvdelen. De mødes i de to semifinaler til Super Bowl, blot kendt som Conference Championships. Mesteren fra AFC møder mesteren fra NFC i Super Bowl LIV i Miami 2. februar.

Du får her mine bud på interessante væddemål til weekendens to kampe, og også opdatererede bud på en Super Bowl vinder. Du kan også høre flere spiltips i podcasten NFL Showet, som udkommer hver tirsdag i slutspillet og onsdag i grundspillet.  

Sådan spilles der søndag:

21:05 Kansas City Chiefs – Tennessee Titans
00:40 San Francisco 49ers – Green Bay Packers

For at få det store overblik til weekenden, anbefaler jeg at checke disse links:
Se også: 10 ting vi lærte i Wild card runden
Se også: Sådan spilles der frem mod Super Bowl
Se også: Sådan ser NFL-slutspillet ud lige nu

Money in the bank
Hver uge får du et spiltip, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Der skulle et vanvids-comeback til fra Kansas City Chiefs før vores vores væddemål gik hjem i sidste uge. Dermed er jeg nu 17-2 efter de 17 grundspilsuger og to slutspilsrunder i denne kategori (og 37-3 gennem de sidste to sæsoner). 

I denne uge er jeg sikker på begge kampe. Og samtidig vanvittig usikker. Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers er storfavoritter, men både Tennessee Titans og Green Bay Packers kan overraske.

I NFL Showet anbefalede jeg San Francisco 49ers som min Money in the bank, men her går jeg i en anden retning, som dog stadig omhandler opgøret i Santa Clara mod Packers. 

Interessant nok så forudser Oddset en forholdvis lavtscorende kamp mellem de to NFC-rivaler. Aaron Rodgers og co. skal nok smide 20 point på tavlen, og det samme gælder 49ers og deres eksplosive løbeangreb. Med lidt hurtig hovedregning bliver der altså scoret over 39 point, og det kan du tjene penge på. 

Oddset på over 39 point scoret i kampen ligger på 1,37 gange pengene, og det er Money in the bank.

Ugens bedste bet
Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. I sidste uge ramte jeg en Packers sejr både lige på og på handicap, og dermed er jeg nu 8-11 i denne kategori i sæsonen.  

NFC-finalen står mellem 1. seed San Francisco 49ers og 2. seed Green Bay Packers, mens AFC-finalen står mellem 6. seed Tennessee Titans og 2.-seed Kansas City Chiefs. Sidstnævnte har hjemmebane, fordi Titans ekspederede 1. seed Baltimore Ravens ud af turneringen. Dermed er Chiefs det højst-seedede hold tilbage og får derfor fordelen af hjemmebane.   

I podcasten NFL showet anbefalede jeg to hjemmesejre i konference-finalerne, og altså en Super Bowl mellem Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers. 

Det er de to favoritter med omkring odds 1,30 på hver. Det ændrer sig lidt op og ned hele tiden, men umiddelbart er der altså omkrig odds 1,70 for en Super Bowl mellem de højst-seedede tilbageværende mandskaber.     

Ugens overraskelse
Du får også i hver artikel mit bud på et odds, som er for godt til ikke at prøve. I sidste uge missede vi lidt et sats på et Chiefs field goal som første scoring, og dermed er vi nu 8-11 i denne kategori i sæsonen. 

Men blot fordi vi missede én uge skal ikke holde os fra at prøve igen. Derfor prøver vi lykken igen på udfaldet af Chiefs første angrebsserie.

Titans forsvar er godt coachet og vil helt sikkert være klar på opgaven, selvom Chiefs’ angreb med Patrick Mahomes i spidsen nok overrasker de fleste. Men her er det jo heldigt, at Titans ikke blot har mødt Chiefs tidligere i sæsonen, men sågar også besejret dem 35-32. 

Det kunststykke tror jeg, de får svært ved at gentage, men de kan måske sætte en stopper for Chiefs første angrebsserie.

Jeg kunne godt se Mahomes føre sit hold ned af banen og så blive stoppet af Titans på omkring 20-yard linjen, hvor de sparker et field goal. Hvis den holder stik, så er der odds 6,60 igen

Super Bowl LIV
Hvem vinder Super Bowl? Der er blot fire mandskaber tilbage, og i princippet kan alle fire vinde, selvom Chiefs og 49ers virker som de mest sandsynlige bud.  

Jeg har holdt fast i Chiefs lige siden sæsonstarten i september, og også her i slutspillet, hvor de startede til odds 5,50 og nu ligger i odds 2,30.

I sidste uge anbefalede jeg Tennessee Titans til odds 28. Det odds er naturligvis faldet drastisk efter choksejren over Ravens, men Titans giver alligevel odds 8 igen, hvilket er ganske højt med blot fire hold tilbage. 

For god ordens skyld kan jeg lige nævne, at 49ers også giver odds 2,30 og Packers giver odds 7,00 (hvilket også virker meget højt).   

Elming Specials og Tips12
Sidst men ikke mindst laver jeg i år sammen med Oddset en stak specials, som jeg synes kunne være sjove at prøve, og hvor der er gode gevinster. Samtidig  smider Oddset 10% oveni, så er der er endnu mere at hente, hvis de går hjem.

Check tilbage her i løbet af weekenden. Eller hop ind på Oddset og se mine specials    

Og husk også at checke Oddset Tips 12 med 1X2 udelukkende på de to kampe søndag.

Tanker på falderebet
Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om tre væddemål i runden.
Chiefs og Titans scorer under 59 point til odds 1,48.
49ers fører ved pausen og vinder kampen til odds 1,65
Packers scorer kampens første touchdown til odds 2,55

God fornøjelse med søndagens semifinaler
Claus Elming