NFL er kommet med kampprogrammet for 2022. Her kommer vi med én kamp hver uge, du SKAL se!

NFL ved jo godt, at når Mahomes og Brady mødes, så skal kampen lægges bedst muligt. Derfor ligger kampe af den kaliber ofte i primetime i USA, og det betyder jo desværre noget værre natteroderi på vores breddegrader.

Ikke desto mindre får du her vores bud på den bedste kamp hver uge med store profiler, historiske opgør eller en fed storyline.

Kort fortalt: Must-See-TV!

Læs også: Her er hele kampprogrammet for 2022

Spilleuge 1
Los Angeles Rams – Buffalo Bills, Torsdag 02:15

Hvis de sidste 13 sekunder af slutspilskampen mellem Bills og Chiefs var gået lidt anderledes, så kunne det her have været sidste sæsons Super Bowl. Nu råder NFL bod på det og give os “what could have been” som årets første kamp, og hvem ved, måske er det endda en forsmag på næste års Super Bowl. Hvad ville være smukkere end at sæsonen åbner og slutter med det samme matchup.

Bonus:
Seattle Seahawks – Denver Broncos. Russell Wilson skal hjem til Seattle i allerførste spilleuge.

Spilleuge 2
Kansas City Chiefs – Los Angeles Chargers, Torsdag 02:15

Der var engang, hvor torsdagskampene var elendige opgør mellem elendige modstandere. Ikke mere. Runden åbner med et af de helt store brag, som både er et divisionsopgør, men også et statement-game for begge mandskaber i bestræbelserne på at komme i slutspillet. Chargers smed sejren over Chiefs sidste år i LA, som endte med at koste dem en plads i playoffs. Den fejl gør de ikke igen. Glæde dig til Herbert mod Mahomes.

Spilleuge 3
Tampa Bay Buccaneers – Green Bay Packers, søndag kl. 22:25

Er det sidste gang, at vi lov at opleve Tom Brady mod Aaron Rodgers. Måske, måske ikke. Men uanset hvad, så er det et brag af en kamp mellem to af historiens allerbedste quarterbacks, og også en vigtig kamp i NFC-halvdelen, der allerede tidligt i sæsonen kan være med til at afgøre seedninger i slutspillet.

Spilleuge 4
Tampe Bay Buccaneers – Kansas City Chiefs, søndag 02:20

Yes vi napper lige en Bucs-kamp mere og igen et legendarisk matchups mellem to superstjerne-quarterbacks, og samtidig en remATCH AF Super Bowl 55 og så endda samme sted som den blev spillet. Chiefs og Patrick Mahomes skal tilbage til Raymond James Stadium, hvor de fik læsterlige prygl af Tom Brady og ikke mindst Buccaneers forsvar. Får de revanche?

Bonus: New Orleans Saints – Minnesota Vikings i London. Spilles søndag kl. 15:30. Køb dine billetter nu.

Spilleuge 5
Green Bay Packers – New York Giants, søndag 15:30

For første gang nogensinde – og som det sidste af NFLs 32 hold – kommer Green Bay Packers til Europa og spiller. De skal møde New York Giants i Tottenham, og det er på et dejligt humant tidspunkt. Kampen begynder 15:30 dansk tid, hvis du sidder i Danmark, og en time tidligere, hvis du tager med os til London. Skriv dig op til billetter.

Spilleuge 6
Kansas City Chiefs – Buffalo Bills, søndag 22:25

Så sent som i januar udkæmpede de her to mandskaber et af de mest episke battles i NFLs historie. Patrick Mahomes og Josh Allen leverede den måske bedste præstation af to quarterbacks i samme kamp i historien, og nu får vi lov at opleve dem igen. Sæt et stort kryds på søndag d. 16. oktober.

Spilleuge 7
San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs, søndag 22:25

I Super Bowl 54 kunne San Francisco 49ers nærmest dufte sejrens sødme, men så leverede Patrick Mahomes et af historiens mest imponerende kast på et play, der bare hed Wasp. I stedet kunne Chiefs lade sig hylde som mestre præcis 50 år efter deres første Super Bowl sejr. Nu mødes de to mandskaber igen, og så er spørgsmålet bare: Hvem er quarterback for 49ers?

Spilleuge 8
Buffalo Bills – Green Bay Packers, søndag 22:25

Endnu en mulig forsmag på Super Bowl. Green Bay Packers har været 1.-seed i NFC-halvdelen to år i træk, men har misset Super Bowl. Buffalo Bills var måske NFLs bedste hold sidste år, men har ikke stået i Super Bowl siden 1994. Skal de to legendariske mandskaber mødes i finalen i år? De skal i hvert fald mødes i spilleuge 8.

Spilleuge 9
New England Patriots – Indianapolis Colts, Søndag kl. 19:00

I mange år var det her, det ypperste NFL kunne fremvise. Patriots mod Colts. Tom Brady mod Payton Manning. Nu er de begge for længst gået på pension… hov vent… Manning er gået på pension… Men opgøret har stadog en aura omkring sig, selvom de to quarterbacks nu hedder Mac Jones og Matt Ryan, der spiller sin første sæson for Colts.

Bonus: Tampa Bay Buccaneers – Los Angeles Rams. Kan Brady få hævn for nederlaget i sidste års slutspil.

Spilleuge 10
Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks, søndag 14:30

For første gang nogensinde spiller NFL en grundspilskamp i München, og de åbner deres tyske eventyr med den største stjerne af dem alle: Tom Brady. Bucs og Seahawks får æren af at spille den første NFL-kamp i Allianz Arena, og set med danske øjne ligger den på et dejligt tidspunkt. Skal du med til Tyskland? Skriv dig op til billetter.

Spilleuge 11
Denver Broncos – Las Vegas Raiders, søndag 22:05

De to “andre” hold i AFC West divisionen, men to hold der i den grad har fået opgraderet trupperne inden sæsonen. Broncos med Russell Wilson tager imod Raiders med Davante Adams på holdet. En sejr er vigtig for at holde trit med Chargers og Chiefs.

Bonus: Arizona Cardinals – San Francisco 49ers. De to klubber mødes i Mexico. Samme sted de mødtes, da NFL første gang spillede en udenlandsk kamp i 2005.

Spilleuge 12
Kansas City Chiefs – Los Angeles Rams, Søndag 22:25

Hvis ikke Cincinnati Bengals havde leveret sensationen og slået Chiefs ud af playoffs, så var det her sidste sæsons Super Bowl. Nu får vi så muligheden for at opleve den unge komet Patrick Mahomes mod den aldrende superstjerne Mathhew Stafford (han er 33) i hvad, der måske er en forsmag på Super Bowl 57.

Bonus: Dallas Cowboys – New York Giants, torsdag 22:30. Den anden af torsdagens tre Thanksgiving-kampe

Spilleuge 13
Cincinnati Bengals – Kansas City Chiefs, søndag 22:25

Og ugen efter, ja så kan Chiefs faktisk få revanche over Bengals, som de tabte til i AFC finalen. Begge mandskaber ser noget anderledes ud. Chiefs har mistet Tyreek Hill, men har til gengæld hentet tre andre receivere i free agency og draften. Bengals har opgraderet den offensive linje og håber, at det er nok til at de også vinder sæsonens sidste kamp!

Spilleuge 14
Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens, søndag kl. 19:00

Det bliver selvfølgelig mærkeligt at se Steelers uden Big Ben, og i skrivende stund ved vi jo faktisk ikke, hvem der er quarterback for klubben. Til gengæld ved vi at Steelers og Ravens altid udkæmper drabelige dyster, som ofte afgøres til allersidst eller med ganske få point.

Spilleuge 15
Los Angeles Chargers – Tennessee Titans, søndag 22:25

Kan du huske, hvem der var 1.-seed i AFC-halvdelen sidste år. Det var hverken Bills eller Chiefs, men derimod Titans. De tabte dog i slutspillet til Bengals. Chargers var slet ikke i slutspillet, men nok det bedste hold, der sad hjemme i januar. Nu mødes to af AFCs på papiret allerbedste mandskaber, som også kan blive vigtig i fohold til seedninger i playoffs.

Spilleuge 16
Los Angeles Rams – Denver Broncos, søndag 22:30

Russell Wilson har mødt Rams i alle sine hidtidige 10 sæsoner i NFL. Godt nok to gange om året, hvor han i år må “nøjes” med én. Ikke desto mindre spiller han 1. juledag mod sine gamle arvefjender, når han kommer på besøg med Broncos.

Bonus: Juleaften. Glem alt om familien – der er 13 kampe juleaften. Og så mødes Steelers og Raiders i 50-års jubilæet for The Immaculate Reception.

Spilleuge 17
Green Bay Packers – Minnesota Vikings, søndag 22:25

Glem alt om skihop fra Garmish, her har du det perfekte tømmemænds-tv. Der er NFL fra kl. 19 i dit fjernsyn med fuldt program 1. nytårsdag. Packers og Vikings åbner sæsonen mod hinanden og åbner også det nye år mod hinanden. Et klassisk arvefjendeopgør i NFC North, som måske kan afgøre. hvem der vinder divisionen.

Spilleuge 18
Las Vegas Raiders – Kansas City Chiefs

Det er sidste spilleuge i grundspillet, og det betyder traditionen tror, at NFL slutter gildet af med divisionsopgør hele vejen rundt. Flere divisioner er afgjort på forhånd, men andre kan blive afgjort på sidste spilledag. Raiders og Chiefs virker på papiret som en af de mere spændende kampe, men der kan nå at ske meget fra nu af og til start januar.

Læs også: Klubbernes videoer til kampprogrammet er episke
Læs også: Her er hele kampprogrammet for 2022