NFL Tyskland 2022: Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks

Se Tom Brady og Buccaneers, når NFL for første gang spiller en kamp i München.

Fantastisch. Sehr schön. Wunderbar. De tyske gloser står i kø, når vi skal beskrive, hvor fedt det er, at NFL nu endelig kommer til Tyskland. Og så endda med muligheden for at se den gamle mand Tom Brady i aktion.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i München 2022!

Der er i år fire kampe på europæisk jord. Tre i London og så kampen i Tyskland, hvor Bayerns Münchens hjemmebane Allianz Arena for første gang lægger græs til spillet med den ovale bold.

Og startskuddet på NFLs tyske eventyr kommer med et brag, når Tampa Bay Buccaneers med Tom Brady i spidsen tager imod Seattle Seahawks.

Efterspørgslen til kampen er enorm, og vi får kun et antal begrænsede pladser, så skriv dig op nu på venteliste hos LA Travel for at komme først i køen, når billetsalget åbner.

Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks
Allianz Arena, München
Søndag 13. november, 2022
Skriv dig på venteliste nu

Udover at se Tom Brady i aktion, så er det to spændende hold, du kan opleve til november. Det er nemlig også kampen mellem to hold på hver sin side af spektret. Buccaneers har måske ét sidste skud i Super Bowl bøssen med Tom Brady som quarterback, mens Seahawks har sagt farvel til Russell Wilson og er i en genopbygningsfase.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år, når turen for første gang går til Tyskland.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Skriv dig på venteliste nu

Jesper vil inden NFL-kampen i München fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i Europa og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i München 2022 indeholder:

2 overnatninger på hotel (navn kommer senere)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Størst erfaring med NFL rejser

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London og USA, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

Vi glæder os meget til at lave en fantastisk tur til München og ser lige som dig frem til NFLs første besøg hos vores naboer mod syd. Vi kan ikke love, at alle får billetter, så derfor skal du skrive dig på venteliste nu:

Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks
Allianz Arena, München
Søndag 13. november, 2022
Skriv dig på venteliste nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL i München 2022.