Efter 18 sæsoner som quarterback for Pittsburgh Steelers stopper den dobbelte Super Bowl-vinder Ben Roethlisberger karrieren. Rygterne har svirret i flere måneder, men nu har quarterbacken gjort det officielt på sine sociale medier.

De sidste 18 år har Pittsburgh Steelers’ angreb været anført af Ben Roethlisberger, men den æra er nu slut. Den snart 40-årige quarterback har meddelt på sine sociale medier, at han stopper karrieren.

Rygterne om Ben Roethlisbergers karrierestop har været stærke i månedsvis, og alle har så godt som vidst, at han ikke ville fortsætte efter denne sæson. I en video lagt op på sine sociale medier takker quarterbacken både fans og holdet for støtten gennem 18 sæsoner.

Ben Roethlisberger stopper karrieren som en af de største spillere i Steelers’ historie. Han havde aldrig en sæson med flere nederlag end sejre, og han førte holdet til tre Super Bowls, hvoraf han vandt to af dem.

Ingen spiller i Steelers’ historie har spillet flere kampe og vundet flere kampe for holdet. Derudover står han naturligvis også for et hav af kasterekorder i holdets historie.

Roethlisberger blev valgt i første runde af 2004-draften, hvor også store quarterbacks som Eli Manning og Philip Rivers blev valgt. Roethlisberger var den sidste af de tre tilbage i ligaen, inden han altså stoppede karrieren.

Karrierestoppet efterlader Steelers i en position, hvor de skal bruge off season på at finde hans afløser. Lige nu har holdet Mason Rudolph og Dwayne Haskins på holdkortet, men mon ikke de tilføjer mere konkurrence på positionen.