NFL London 2022: New Orleans Saints – Minnesota Vikings

Det er to klassemodstandere, der krydser klinger, når New Orleans Saints og Minnesota Vikings mødes i Tottenham.

Saints og Vikings har gennem tiden udkæmpet nogle drabelige dyster, som er blevet afgjort på spektakulær vis. Nu får du mulighed for at opleve de to mandskaber i London.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i London 2022!

Der er i år tre kampe i den engelske hovedstad, hvoraf to spilles på Tottenham Hotspur Stadium. Det er det første stadion i Europa, der er optimeret til NFL, og er bygget efter de bedste principper fra NFL-stadioner i USA. Blandt andet kan man sagtens genkende den ene ende fra Seahawks’ Lumen Field stadion i Seattle.

Den første kamp er opgøret i spilleuge 4 mellem New Orleans Saints og Minnesota Vikings. Det giver dig muligheden for at se superstjerner som receiverne Justin Jefferson og Adam Thielen fra Vikings, og Saints Michael Thomas og rookie Chris Olave. Samtidig er det to angreb med to quarterbacks, der godt kan lide at kaste bolden i Kirk Cousins og Jameis Winston

Efterspørgslen til kampen er enorm, så sørg for at forudbestille dine billetter hos LA Travel allerede nu.

New Orleans Saints – Minnesota Vikings
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 2. oktober, 2022
Forudbestil dne billetter nu

Udover ovennævnte stjerner, så er det nærmest blevet to arvefjender, du kan opleve i London i oktober. Det er nemlig også kampen mellem Saints, der slog Vikings ud af slutspillet i overtime i 2012 (og vandt Super Bowl over Colts), og Vikings, der slog Saints ud af slutspillet i 2018 på det efterhånden berømte Minneapolis Miracle, hvor Stefon Diggs scorede et 61 yard touchdown på kampens sidste play. Lad os bare håbe på endnu en underholdende kamp og en vild afgørelse, når de nu krydser klinger i Tottenham.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Forudbestil dne billetter nu

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på Royal National Hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

NFL-rejse med hotel og billet til kampen mellem Saints og Vikings

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

Som bekendt betød Corona, at 2020 kampene blev aflyst, men i 2019 havde vi 600 danskere med til NFL i den engelske hovedstad, og på trods af kun to kampe sidste år, havde vi over 200 glade NFL-fans i London. Skal du med i 2022, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

New Orleans Saints – Minnesota Vikings
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 2. oktober, 2022
Forudbestil dne billetter nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2022.