NFL London 2022: Green Bay Packers – New York Giants

Se Aaron Rodgers og Green Bay Packers, når et af NFLs mest populære hold endelig tager turen over Atlanten

Som det eneste NFL-hold har Green Bay Packers endnu ikke spillet en kamp på europæisk jord, men nu kommer de endelig.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i London 2022!

Der er i år tre kampe i den engelske hovedstad, hvoraf to spilles på Tottenham Hotspur Stadium. Det er det første stadion i Europa, der er optimeret til NFL, og er bygget efter de bedste principper fra NFL-stadioner i USA. Blandt andet kan man sagtens genkende den ene ende fra Seahawks’ Lumen Field stadion i Seattle.

Den første kamp er opgøret i spilleuge 5 mellem Green Bay Packers og New York Giants. Det giver dig muligheden for at se superstjerner som Packers quarterback Aaron Rodgers og Giants runningback Saquon Barkley.

Efterspørgslen til kampen er enorm, så skriv dig op nu på venteliste hos LA Travel for at komme først i køen, når billetsalget åbner.

Green Bay Packers – New York Giants
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 9. oktober, 2022
Skriv dig på venteliste nu

Udover Rodgers og Barkley, så er det to spændende hold, du kan opleve i London i oktober. Packers var 1.-seed i NFC i 2021 og er igen blandt favoritterne til Super Bowl, mens Giants ikke var i playoffs sidste år, men med en ny trænerstab og en god draft, håber på nu at kunne bide skeer med de store. Begge regner med at komme i slutspillet igen i år, og en sejr i London er vigtig for begge mandskaber.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er selvfølgelig med igen i 2022.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Skriv dig på venteliste nu

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på Royal National Hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Skriv dig på venteliste nu til Packers-Giants i London.

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

Som bekendt betød Corona, at 2020 kampene blev aflyst, men i 2019 havde vi 600 danskere med til NFL i den engelske hovedstad, og sidste år med kun to kampe på programmet, sendte vi over 200 NFL-fans til kamp i London. Skal du med i år, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Green Bay Packers – New York Giants
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 9. oktober, 2022
Skriv dig på venteliste nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL i London 2022.