New Orleans Saints havde hårdt brug for en sejr her til aften, da Seattle Seahawks kom på besøg. I en kamp der først blev afgjort da tiden løb ud, havde Saints taget en flot 25-20 sejr.

Det lykkedes New Orleans Saints at vinde en flot sejr over Seattle Seahawks på 25-20, selvom det var Seahawks som kom bedst fra land. Det skete da rutinerede Earl Thomas tog en Mark Ingram fumble hele vejen til et touchdown. Det var Ingrams tredje løb i kampen, og siden så man ham ikke på banen. I stedet overtog Tim Hightower pladsen som startende running back for Saints.

New Orleans Saints havde et yderst velbalanceret angreb i kampen, og med en velspillende Tim Hightower – som løb for 102 yards, og en fejlfri Drew Brees, formåede Saints gang på gang at flytte bolden. Seahawks var dog stærke i egen end zone, og derfor førte Seahawks 14-13 ved pausen. Her havde Christine Michael scoret et touchdown, som kom på plads efter et trickspil af udeholdet.

I anden halvleg fortsatte Saints dog med, at være dominerende. I opgøret hvor Saints endte med bolden i over 36 minutter, kom føring til hjemmeholdet på plads i fjerde quarter. Her greb Brandin Cooks et kort touchdown, og siden formåede Seahawks ikke at komme tilbage i front af opgøret.

Seahawks fik dog chancen bagud med fem point, og to minutter tilbage af opgøret. Russell Wilson fik ført sit Seattle-mandskab helt ned til Saints’ 12 yard linje med to sekunder tilbage. Her forsøgte Wilson at finde Jermaine Kearse, men det unge våben nåede lige akkurat ikke ned med begge fødder. Dermed kunne Saints lade jublen bryde løs over den flotte sejr.

Efter dagens sejr er New Orleans Saints nu 3-4 mens Seattle Seahawks er 4-2-1.