Los Angeles Rams var overlegne, da de vandt 34-0 på hjemmebane over Arizona Cardinals. Todd Gurley scorede tre gange for Rams.

Det var langt fra den bedste kamp LA Rams har spillet under headcoach Sean McVay, men Arizona Cardinals var simpelthen for dårlige i alle spillets faccetter til at kampen blev spændende.

Offensivt kunne de intet stille op mod Rams defense. Defensivt havde de ikke noget svar på, hvordan man stopper Todd Gurley. Og på special teams tillod de flere store spil, selvom Rams mistede kicker Greg Zuerlein tidligt i kampen til en skade.

Todd Gurley scorede to gange i første halvleg fra hhv. 11 yards og 1 yard, og bragte Rams foran 19-0 inden pausen. Sidst i tredje quarter kom hans tredje touchdown, da han igen løb bolden ind fra 1 yard ude.

Der er altid mange af udeholdets tilskuere på plads til kampene i Los Angeles. Således var der også mange Cardinals-fans, der taktfast råbte efter deres nye quarterback Josh Rosen, da Rams kom foran 27-0. Rosen spillede college-football i Los Angeles for UCLA.

Uden deres normale kicker blev Rams ved med at gå efter 2-point conversions. De var 3 for 3, inden punter Johnny Hekker lavede et ekstra point sent i 4 quarter. Han scorede også på et 20 yard field goal i 2. quarter.

Jared Goff kastede sit eneste touchdown til tight end Tyler Higbee med lidt over to minutter tilbage af kampen.