På trods af et helhjertet comeback forsøg i flere omgange, kunne Chargers tage sæsonens fjerde sejr efter endnu en fremragende Melvin Gordon præstation.

Titans kæmpede bravt igennem hele kampen, der udviklede sig til et decideret shootout. Efter en forfærdelig start kæmpede de sig tilbage, men et par ærgerlige turnovers og en velspillende Melvin Gordon betød, at Chargers i sidste ende vandt 43-35.

Fra kampens start så det ellers ud til, at der kun var et hold på banen. I starten af andet quarter var Chargers allerede foran 16-0 efter Rivers fandt først Antonio Gates og sidenhen Tyrell Williams for touchdowns (misset ekstra point og et field goal).

På dette tidspunkt havde Titans kun omkring 10 offensive yards, men så vågnede de ellers op og gav et festfyrværkeri af en kamp den resterende tid. Inden pausen havde Rishard Matthews grebet to touchdowns fra Mariota og efter et Chargers field goal var stillingen 19-14.

Titans tog sågar føringen i starten af tredje quarter, da Mariota denne gang selv løb den over stregen. En stærktspillende Melvin Gordon, der i alt havde over 250 yards, tog føringen tilbage med et 1-yard touchdown, og herfra tog forsvaret for Chargers ellers over.

Men en 26-21 føring til Chargers fumblede Marcus Mariota bolden, og Dwight Lowery samlede bolden op og returnerede den for touchdown. Herfra var det op ad bakke for Titans, der dog skabte lidt håb ved et reducerede touchdowncatch af Delanie Walker, blot for at se håbet blive skyllet væk, da Mariota kastede en pick-six til Brandon Flowers.

DeMarco Murray scorede endnu en gang et reducerede touchdown, men Titans haltede efter det meste af anden halvleg og kunne heller ikke lukke hullet til sidst. Med 43-35 sejren er Chargers nu 4-5, men stadig sidst i AFC West. Titans er også 4-5, men ligger derimod på andenpladsen i AFC South.