Et offensivt festfyrværkeri var måske ikke forventet, i et opgør mellem NFLs 18. og 27. mest scorende hold. Det var dog hvad vi fik i søndagens opgør, et opgør Buffalo Bills til sidst vandt 28-21.

Første halvleg

Pointene lod dog vente på sig i første halvleg. Her fik vi kun 14, 7 til hvert hold. Det startede ellers godt, for Jaguars marcherede ned af banen på kampens første angrebsserie. 12 spil brugte de, og så havde Chris Ivory løbet i end-zone fra 2 yards ude.

Herefter fulgte 8 angrebsserier, der alle resulterede i punts. Vi skulle således frem til slutningen af anden quarter, før Bills kom på tavlen. Efter et stort punt-return, overtog Tyrod Taylor og angrebet bolden på 22-yard linjen. Herfra brugte de 5 spil, og så løb LeSean McCoy i end-zone fra 7 yards. Ekstra pointet brændte Dan Carpenter, så gæsterne fra Jacksonville var foran 7-6 ved pausen.

Anden halvleg

Halvlegen første spil markerede startskuddet på en pointfest. McCoy løb 75 yards til touchdown, og så var halvlegen i gang!

Jaguars svarede igen med det samme, da Bortles styrede angrebet flot. 11 spil brugte han, og så ramte han Marqise Lee for touchdown. Efter 5:28 af anden halvleg havde vi allerede fået flere point, end vi gjorde i hele første halvleg.

Vi fik dog flere point i tredje quarter, og dem stod værterne for. Ligesom sidste gang, brugte de et stort spil. Stående på egen 25-yard linje, ramte Taylor tilbagevente Sammy Watkins for 62 yards. Så stod Bills på 13-yard linjen, og derfra brugte de 3 spil. Touchdownet stod Taylor selv for, da han løb i end-zone. 20-14 var stillingen, da kampen gik ind i fjerde quarter.

Her skulle vi ikke vente længe på point, de kom allerede på quarterens første spil. Bortles ramte Allen Hurns på en receiver-screen, og så løb Hurns 15 yards til scoring.

Bagud 21-20 var Bills en smule presset, men det viste de ikke noget af. De brugte i stedet 9 spil på at bringe sig foran 28-21, der sluttede da Tyrod Taylor kastede en høj bold til receiver Justin Hunter. Mellem fjender steg han op, og på det efterfølgende 2-points forsøg løb Taylor selv ind.

Herefter fulgte et par punts, inden Jaguars fik en sidste mulighed for udligning. Stående med en 4. down og 4 på Bills’ 40-yard linje, fik Blake Bortles ikke sat spillet i gang inden spiluret løb ned, og det kostede en ødelæggende 5-yard straf. 4. down og 9 kunne Jags ikke konvertere, og så fik de ikke flere chancer.

Sejren kan vise sig afgørende for Bills’ slutspilsdrømme, da de nu er 6-5. Med et nederlag til enten Broncos eller Chiefs i nat, er Bills nu kun én sejr efter, i kampen om at få et wild card. De møder næste uge Oakland Raiders, i en kamp der måske skal vindes, hvis slutspilsdrømmen skal leve videre.

Nederlaget bringer Jaguars på 2-9, og de er MEGET tæt på at være det andet hold uden mulighed for slutspilsdeltagelse. Det var i øvrigt Jaguars’ 6. nederlag i træk. De møder næste søndag Denver Broncos.