Der er under en måned til en af årets vigtigste begivenheder i NFL-verdenen finder sted. Draften ligger i år i Philadelphia, men kan næste år ende i den anden ende af landet.

Ifølge ESPN er Dallas således lige nu favorit til at blive værtsby for draften i 2018.
I så fald skulle begivenheden formentlig afholdes på “The Star” – Cowboys’ nybyggede træningsanlæg. Det ville være første gang, draften afholdes i Texas.
I mange år var der tradition for, at draften, der for alvor signalerer begyndelsen på den nye sæson, lå i New York, men de sidste to år har Chicago været vært, og draften har for alvor udviklet sig til en folkefest blandt NFL-fans, der ikke kan vente med at finde ud af, hvem der bliver den næste store stjerne på deres favorithold.
I år har Philadelphia fået æren af at være vært, og netop hjemstedet for Philadelphia Eagles er også blandt kandidaterne næste år. De vil sammen med Kansas City uden tvivl give Dallas kamp til stregen i kampen om begivenheden.
Det forventes, at der falder en afgørelse umiddelbart efter årets draft, der løber fra 27. – 29. april i år.

1 KOMMENTAR

  1. Absolut een af de vigtigste begivenheder, Rangerer den 21. : efter post season og regular season, men før pre season! Nej, vent 25! Efter pre season men før pro bowl og HOF Kampen!

Comments are closed.