Masser af hold er på bye week i disse uger, og det betyder færre kampe i NFL. Men i sidste runde blev vi bestemt ikke skuffet med flere vilde opgør og tre kampe i overtime. Og så var der selvfølgelig de sædvanlige overraskelser. Men hvem vinder i uge 9?

Tampa Bay Buccaneers – Atlanta Falcons, 27-34 (torsdag)
Buccaneers var overraskende modstandsdygtige mod Oakland Raiders i sidste uge, men det har formentlig mere at gøre med Raiders’ forsvar end Bucs’ angreb. Falcons ligner dog lidt Raiders, og derfor tror jeg egentlig, at denne kamp får nogenlunde samme kampbillede. Jeg kan dog ikke se et scenarie, hvor Falcons ikke vinder.

Baltimore Ravens – Pittsburgh Steelers, 13-17
Er Ben Roethlisberger tilbage? Det kommer formentlig til at få ret stor betydning for udfaldet af kampen. Ravens er inde i en dårlig stime, men de spiller altid tætte kampe mod Steelers, og det bliver denne nok også. Jeg tror, at Roethlisberger er tilbage for Steelers, og det bliver kampafgørende.

Cleveland Browns – Dallas Cowboys, 16-27
Jeg havde Browns til at vinde i sidste uge, men de smed en stor føring væk, og kampen i denne uge er bestemt ikke nemmere. Jeg forventer, at Cowboys kommer til at løbe bolden igen og igen, og kampen kan sagtens være overstået ved pausen. Det bliver dog spændende at se Jamie Collins i en Browns-uniform.

Kansas City Chiefs – Jacksonville Jaguars, 31-20
Chiefs er uden quarterback Alex Smith, men Nick Foles ser ikke ud til at være nogen nedgradering. Jeg forventer at Chiefs kommer til at dominere stort på hjemmebane mod et tamt Jaguars-mandskab, der efterhånden bare ser ud som om, de har givet op.

Miami Dolphins – New York Jets, 20-16
Spændende divisionsopgør. Kan Dolphins holde den gode stime kørende? Jets burde have tabt til Browns i sidste uge, og jeg ved ikke rigtig, om jeg kan tro på, at de vinder særlig mange af de resterende kampe i denne sæson. Hvad jeg holder øje med? Hvor mange yards løber Jay Ayayi?

Minnesota Vikings – Detroit Lions, 17-16
Forsvaret vinder denne kamp for Vikings, der kommer tilbage på sporet. På trods af at organisationen omkring holdet virker som om, der hersker totalt kaos. To tabte kampe i træk, og pludselig siger den offensive koordinator sit job op? Jeg fatter intet. Men det kommer til at skabe noget uro for Vikings, der så kan glæde sig over, at de er på hjemmebane, og bør kunne lukke ned for Lions-angrebet.

New York Giants – Philadelphia Eagles, 27-23
Giants har haft god til studere Eagles, mens newyorkerne selv har holdt friuge. Det bliver afgørende i en kamp, der betyder, at Cowboys udbygger sin føring i NFC East. Og så er divisionen vel ved at være afgjort.

Los Angeles Rams – Carolina Panthers, 13-21
Panthers fik oprejsning i sidste uge mod Cardinals, og nu starter så en lang slutspurt for at forsøge at nå en slutspilsplads. Men det kræver vel nærmest sejre i resten af kampene. Panthers er bedre, end de har spillet indtil videre i denne sæson, og det viste de i sidste uge. Nu skal de bygge videre på det.

San Francisco 49ers – New Orleans Saints, 24-27
Kan 49ers komme tilbage på hasten, eller holder Saints fat i momentum? Jeg holder på det sidste. Saints vandt en flot sejr over Seahawks i sidste uge, og nu venter så et opgør mod 49ers, som de har gode chancer for at vinde. Og så skal der ikke meget til for at komme tilbage i NFC South og true Atlanta Falcons.

Green Bay Packers – Indianapolis Colts, 34-28
Aaron Rodgers viste i sidste uge, at han stadig er en af de bedste quarterbacks i ligaen. Ja ja, Packers tabte, men mod Colts i denne uge skal de nok vinde. Jeg har intet til overs for Colts-forsvaret, og på Lambeau Field får Andrew Luck det meget svært. Og med et nederlag her ser slutspillet næsten ud til at være væk for Chuck Paganos mandskab.

San Diego Chargers – Tennessee Titans, 33-28
Masser af point i denne runde – det håber jeg i hvert fald. Således også mellem Chargers og Titans, der hver især kæmper for at hænge på i deres respektive divisioner. Titans kan bedre tåle at tabe dette opgør, og Chargers drager fordel af, at de er på hjemmebane. Det bliver afgørende.

Oakland Raiders – Denver Broncos, 17-23
Kampen om tronen i AFC West – i hvert fald midlertidigt. Raiders har sjovt nok været bedre på udebane end hjemmebane i denne sæson, og på deres vegne er jeg lidt bekymret over indsatsen mod Buccaneers i sidste uge. De skulle helt hen til sidst i overtime for at vinde, og Bucs burde have afgjort kampen inden da. Broncos fik for alvor gang i forsvaret mod Chargers, og det er et kæmpe plus at have Demarcus Ware tilbage.

Seattle Seahawks – Buffalo Bills, 37-22 (mandag)
Rex Ryan har givet op, så der er vel ikke noget at sige til, hvis Bills også giver op i dette opgør. Det er en lang tur til Seattle, for at spille en mandagskamp, som jeg ikke ser de store chancer for, at Buffalo kan trække sig sejrrigt ud af.

Byes: Cardinals, Bears, Bengals, Texans, Patriots, Redskins

Sidste uge: 8-5
I alt: 71-49

Ugens spiltips fra NordicBet
Der var lidt mere succes i sidste uge, og vi kom tilbage til at vinde. I denne uge var det svært med de oplagte bets, så jeg har taget et par sats, som forhåbentlig giver pote. Husk at alle indskud som sædvanlig er 100 kr.

Profit i sidste uge: 196 kr.
Saldo: 2647 kr.

Oakland Raiders – Denver Broncos: Vinder – Denver Broncos (Odds 1,94)
Raiders er svage favoritter på hjemmebane, men jeg tror selvfølgelige på mine Broncos – af samme grunde, som jeg har udpenslet ovenfor.

Minnesota Vikings – Detroit Lions: Vinder – Detroit Lions (+3,5) (Odds 2,15)
På grund af de uroligheder, der har været omkring Vikings tror jeg, det bliver en tæt kamp. Jeg har stadig Vikings til at vinde, men hvis det bliver så tæt, som jeg forventer er der god værdi i dette bet. Og jeg skal ikke afvise, at Lions vinder, hvilket jo også er fint for væddemålet.

Kansas City Chiefs – Jacksonville Jaguars: Vinder – Kansas City Chiefs (-7,5) (Odds 1,91)
Chiefs mistede intet, da Alex Smith gik ud i sidste uge, så jeg er også overbevist om, at de nok skal klare sig i denne uge. Jeg er også overbevist om, at de vinder med mere end et touchdown.

New York Giants – Philadelphia Eagles: Vinder – New York Giants (-2,5) (Odds 1,93)
Tæt kamp i vente. Som skrevet ovenfor bliver hjemmebanen afgørende. Giants hiver en smal sejr hjem med lige omkring et field goal. Det er denne, jeg er mindst overbevist om i denne uge.

Total indsats: 400 kr.
Mulig gevinst: 793 kr.