Vi er allerede næsten halvvejs gennem grundspillet, og heldigvis er alt stadig helt åbent. Der er ingen ubesejrede hold tilbage, men der begynder alligevel at være hold, der skiller sig ud. Kan de fortsætte den tendens i denne uge? Her er ugens vindere.

Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars, 24-20 (torsdag)
Jeg ved snart ikke, hvad jeg længere skal tro om Jaguars. De burde have været blandt favoritterne til at vinde AFC South, men lige nu har jeg slet ingen tiltro til dem. Heller ikke på udebane mod Tennessee. Det er ellers et vigtigt divisionsopgør.

Cincinnati Bengals – Washingtong Redskins, 31-24 (London)
Bengals har haft en skuffende start på sæsonen, men i en division hvor ingen for alvor har taget teten, har de stadig gode muligheder. Redskins hænger i den grad på i NFC East, men får det svært mod Bengals i London.

Buffalo Bills – New England Patriots, 17-27
Bills blev det første hold, der slog Patriots i år – og det hidtil eneste. Men i sidste uge blev det skuffende til et nederlag mod Dolphins, og jeg spår dem ikke mange chancer mod Patriots, der både vil have revanche og, nå ja, så er Tom Brady med i modsætning til, da de to hold mødtes sidst.

Carolina Panthers – Arizona Cardinals, 24-27
Har Panthers fået styr på sit angreb i løbet af deres friuge? Måske. Er det nok mod Cardinals, der har fundet formen? Formentlig ikke.

Cleveland Browns – New York Jets, 17-13
Jeg tager en chance her og siger, at Browns får sin første sejr. Geno Smith fik ikke lang tid som quarterback for Jets, og Ryan Fitzpatrick var efter sejren i sidste uge tosset over, at han var blevet bænket. Men jeg kan ikke se, hvorfor han skulle spille bedre nu, end før han røg på bænken. Så jeg tager et skud og siger, at sejrsløse Browns vinder sin første kamp i sæsonen.

Houston Texans – Detroit Lions, 24-21
Texans-fans har startet en crowdfunding for at slippe af med Brock Osweiler og hans dyre kontrakt. Efter syv kampe. Ouch. Men Texans har været udmærkede på hjemmebane, hvor de endnu ikke har tabt i denne sæson. Lions er undervurderet i år, men jeg tror, at hjemmebanefordelen bliver afgørende for, at Texans hiver en smal sejr hjem.

Indianapolis Colts – Kansas City Chiefs, 24-31
Chiefs har spillet solid football uden at være prangende i denne sæson. Men mod Colts er prangende heller ikke nødvendigt. Andrew Luck er vel nærmest det eneste våben hos Colts, og Chiefs-forsvaret er et af de bedre.

New Orleans Saints – Seattle Seahawks, 26-28
Jimmy Grahams homecoming. Det er ikke meget, man har hørt til den store tight end, siden han blev sendt til Seattle inden sidste sæson, men Seahawks har klaret sig uden flashy spil fra sine tight ends. Det gør de også mod Saints, der stadig har ligaens dårligste forsvar – præcis som sidste år. Så der skal nok blive scoret point.

Tampa Bay Buccaneers – Oakland Raiders, 17-24
Raiders afslutter sin lille ferie i Florida med endnu en sejr. Buccaneers har ikke været nogen stor trussel i denne sæson, og jeg har svært ved at se, at de skal true et Raiders-hold, der kæmper med om at ligge helt i top af AFC.

Denver Broncos – San Diego Chargers, 24-20
Det er et stort slag for Broncos, at runningback C.J. Anderson har pådraget sig en skade. Men rookie Devontae Booker har vist meget lovende takter, og hvis den offensive linje fortsat kan åbne huller, som de gjorde mandag mod Texans, så kan Broncos på hjemmebane snildt vinde. Chargers er så småt ved at komme i gang, men det er værd at have med i tankerne, at de faktisk VAR ved at smide sejren væk mod Broncos for et par uger siden, og at de fik vanvittig god field position i overtime i sidste uge mod Falcons, fordi Falcons-træner Dan Quinn tog en latterlig beslutning.

Atlanta Falcons – Green Bay Packers, 31-30
Apropos Falcons og Dan Quinn, så får han en mulighed for at rette op på tingene, når Atlanta i denne uge hjemme tager imod Green Bay. Jeg tror, der venter en tæt kamp, som hjemmeholdet trækker sig ud af som sejrherre. Men kun lige akkurat, og det kan sagtens gå begge veje.

Dallas Cowboys – Philadelphia Eagles, 24-20
Det er vel rundens vildeste opgør. Eagles blev i sidste uge det første hold i denne sæson til at slå Minnesota Vikings, og det har givet et kæmpe boost selvtillid. Nu venter et direkte opgør om førerpositionen i NFC East, og det kan få kæmpe konsekvenser for, hvad der sker resten af sæsonen.

Chicago Bears – Minnesota Vikings, 10-23 (mandag)
Vikings og Bears mødes i et mandagsopgør, som jeg kun kan se ét udfald på. Jay Cutler er tilbage som quarterback for Bears, men det bliver næppe nogen fornøjelig aften for ham. Vikings skal tilbage på sporet, og Bears er et af de dårligste hold i ligaen. You do the math.

Byes: Ravens, Rams, Dolphins, Giants, Steelers, 49ers

Sidste uge: 8-7
I alt: 63-44

Spiltips fra NordicBet
Jeg har ikke været super heldig med mine picks i de seneste par uger. Det betyder også, at mine bets har haft sværere vilkår. I sidste uge gik jeg dog næsten i nul, og der er jo heldigvis altid en uge til – indtil der ikke er. Anyway, her er mine fire spiltips for uge 8. Alle indskud er 100 kr. Alle indskud er hos NordicBet. Held og lykke!

Profit i sidste uge: -17 kr.
Beholdning: 2441 kr.

Tampa Bay Buccaneers – Oakland Raiders: Vinder – Oakland Raiders (Odds 2,07)
Buccaneers er vel favorit på hjemmebanefordelen, men Raiders er et langt stærkere hold i år, så jeg har svært ved at se det gå anden vej end en Raiders-sejr.

Atlanta Falcons – Green Bay Packers: Antal point (inkl. Overtid) – Over 52,5 (Odds 1,90)
Ingen af de to forsvar er specielt fantastiske, men det er på angrebene, at de virkelige playmakere gemmer sig. Så jeg kan sagtens se, at de to hold kombinerer for mere end 60 point. Linjen ligger på 52,5 og det er den, vi går med.

Carolina Panthers – Arizona Cardinals: Vinder – Arizona Cardinals (Odds 2,31)
Her kommer det vel an på, hvem man tror mest på – har Panthers forbedret sig nok i sin friuge til at snuppe en sejr her? Som jeg skrev ovenfor, så tror jeg det ikke, og så er odds 2,31 bare rigtig god værdi.

Indianapolis Colts – Kansas City Chiefs: Vinder – Kansas City Chiefs -3 (Odds 1,99)
Jeg har Chiefs til at vinde med et touchdown, så jeg tør godt gå med, at de vinder med mindst fire for at drive odds lidt op. Colts er bare – igen – virkelig skuffende i år, og Chiefs er en helt reel slutspilskandidat. Ingen tvivl for mig her.

Totalt indskud: 400 kr.
Mulig gevinst: 827 kr.