Er det i denne uge, at Vikings endelig taber? Formentlig ikke. Men der er masser af ret spændende opgør i vente. Uge syv kan blive rigtig vild. Her er mit bud på alle vinderne.

Green Bay Packers – Chicago Bears, 27-13 (torsdag)
Det første af fem divisionsopgør i denne runde. Packers har ikke heeeeelt været oppe på mærkerne i år, men Bears er et af ligaens dårligste hold, og det bør altså betyde en sejr til hjemmeholdet her. Uanset om Aaron Rodgers er i topform eller ej. Hold i øvrigt øje med nyerhvervelsen Knile Davis, der kan få en stor rolle på grund af skaden til Packers’ runningback Eddie Lacy.

Los Angeles Rams – New York Giants, 17-23 (London)
Rams har absolut ingen hjemmebanefordel her, fordi kampen spilles i London. Derimod vil jeg nærmere sige, at Giants har en fordel, fordi deres tur fra New York til London er meget kortere end Rams’ ditto. Det tror jeg bliver afgørende i et opgør, jeg ellers godt kunne se blive ganske tæt.

Cincinnati Bengals – Cleveland Browns, 26-20
Bengals viste lovende takter mod Patriots inden de gik ned i sidste uge. Så mon ikke det bliver til en sejr i slaget om Ohio i denne uge? Hjemme på Paul Brown Stadium skal Bengals vise, at de er bedre i langt de fleste af spillets facetter, og de må og skal vinde, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at holde trit med konkurrenterne i AFC North. Og Browns har endnu ikke vundet en kamp – som det eneste hold i NFL.

Detroit Lions – Washington Redskins, 26-23
Jeg har været lidt i tvivl her. Først fordi jeg troede Redskins var på hjemmebane. Dernæst fordi samme Redskins er kommet efter det med sit spil i de senere uger. Men jeg har en ret stor tiltro til Lions i disse uger af en eller anden grund, og hvis de kan få en god start, så kan de også køre sejren hjem her.

Jacksonville Jaguars – Oakland Raiders, 24-34
Raiders-træner Jack Del Rio vender tilbage til Jacksonville, hvor han tidligere har været head coach. Jeg havde personligt håbet, at Jaguars havde været bedre kørende i år, så det her kunne blive en spændende kamp. Men med de to holds indbyrdes styrkeforhold lige nu, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at Del Rio trækker sig sejrrigt ud af opgøret med sit gamle hold. Og Raiders holder fast i toppen af AFC West.

Kansas City Chiefs – New Orleans Saints, 31-20
Saints scorer masser af point. Men Chiefs har også et af de bedre forsvar i ligaen, og på Arrowhead er det altid svært for modstandernes angreb. Jeg tror Chiefs snupper en sejr og bringer sig helt tilbage i kampen om AFC West. Duellen mellem Saints-quarterback Drew Brees og Chiefs-cornerback Marcus Peters bliver interessant at følge.

Miami Dolphins – Buffalo Bills, 17-27
Buffalo er inde i en fremragende stime, og selvom Dolphins overraskende slog Steelers i sidste uge, så hører det også med til historien, at Steelers-quarterback Ben Roethlisberger blev skadet. Kampen spilles i Miami og det tæller selvfølgelig til Dolphins’ fordel, men hvis nogen hold skal true Patriots i AFC East i år bliver det Bills. Og det tror jeg, de slår fast her.

New York Jets – Baltimore Ravens, 13-20
Geno Smith er quarterback for New York Jets. Det kan give dem et frisk pust, men han har aldrig virket som en holdbar løsning i New York. Jeg kan ikke se, hvorfor det skulle starte nu. Ravens har tabt tre i træk, men det har været relativt tætte kampe, og kan godt se dem gøre det svært for Geno Smith her. Så skal der ikke mange point til for at vinde.

Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings, 22-27
Vikings er det sidste ubesejrede hold i ligaen. Eagles var blandt de få tilbageværende ubesejrede efter tre uger, men har nu tabt to og haft en friuge. Vikings kommer lige fra en friuge, og har haft ekstra god tid til at forberede sig. Carson Wentz har spillet udmærket i de seneste uge, men ikke ligeså godt, som i starten af sæsonen, og Vikings er muligvis ligaens bedste forsvar, så det bliver en svær kamp for rookien.

Tennessee Titans – Indianapolis Colts, 28-27
Colts burde have slået Texans i sidste uge, men stod for et episk nedbrud, da de tabte i overtime. Det ville slet ikke overraske mig, hvis det samme sker, når de tager sydpå til Tennessee i denne uge. Holdende i AFC South virker tæt på hinanden i styrke, så jeg giver Titans sejren her på en hjemmebanefordel. De har kørt bedre i de seneste uger, og Colts skræmmer vel ikke mange for tiden.

Atlanta Falcons – San Diego Chargers, 34-31
Både Falcons og Chargers scorer en del point, så det gør de nok også i dette opgør. Det skulle ikke undre mig, om Chargers finder en ny måde at tabe i fjerde quarter på trods af, at de lykkedes med at vinde i torsdags. Falcons virker som et stærkt hold i denne sæson og scorer flere point end nogen andre i NFL. Og med Panthers’ fald fra tronen er der gyldne muligheder for en god slutspilsseedning.

San Francisco 49ers – Tampa Bay Buccaneers, 24-17
Kan Colin Kaepernick vende skuden i San Francisco? Buccaneers er ikke den dårligste modstander at forsøge mod. Bucs har skuffet i år, og hverken angreb eller forsvar har været outstanding. 49ers har lidt efter tabet af Navorro Bowman på forsvaret, men hjemme mod Buccaneers er der måske en mulighed for at få styr på den del af forsvaret, så man kan forbedre sig fremadrettet.

Pittsburgh Steelers – New England Patriots, 13-23
Virkelig synd for denne kamp, at Big Ben er blevet skadet. Uden han ser jeg ingen chancer for Steelers i en kamp, der ellers kan få stor betydning for slutspilsbilledet i AFC. Steelers på hjemmebane har en klar fordel, men Bill Belichick er god mod quarterbacks uden den store erfaring, og med Landry Jones bag center bliver kampen bare langt sværere for Steelers. Jeg forventer at se masser af løb fra begge hold, og ikke forfærdelig mange point.

Arizona Cardinals – Seattle Seahawks, 23-20
Havde du spurgt mig for to uger siden havde jeg valgt Seahawks her. Og det havde jeg også gjort først, da jeg sad og skrev her. Men Cardinals har oppet sig i de sidste par uger, og på hjemmebanen tror jeg, de kan levere et godt resultat. Det bliver tæt, og det bliver vanvittigt afgørende for, hvordan NFC West ser ud, når sæsonen er ovre. Så hvis du alligevel ikke skal op på arbejde mandag morgen, så bliv oppe og se den her kamp!

Denver Broncos – Houston Texans, 29-20 (mandag)
Hvis du ikke skal på arbejde tirsdag, så bliv oppe igen! Brock Osweiler vender tilbage til Denver, men har fået en skuffende start på sæsonen. Texans er dog alligevel 4-2 efter det vilde comeback i sidste uge. Broncos er også 4-2 efter to nederlag i træk, men Denver har haft et par ekstra dage til at forberede sig, og head coach Gary Kubiak er tilbage på sidelinjen. Hold øje med rookie RB Devontae Booker, der ser ud til at få mere at lave for Broncos fremadrettet.

Byes: Panthers, Cowboys

Sidste uge: 8-7
I alt: 55-37

Spiltips fra NordicBet
Ikke nogen succesfuld uge i sidste uge, hvor jeg kun ramte 1 ud af 4 bets. Men sådan går det jo nogen gange. Jeg skal tilbage på hesten, og synes jeg har fundet nogle spil med god værdi i denne uge. Lad os bare springe ud i det.

Pittsburgh Steelers – New England Patriots: Antal Point (inkl. overtid) – Under 45,5 (Odds 1.82)
Jeg går efter, hvad jeg har forudsagt herover. At det bliver en kamp med masser af løb, og ikke nødvendigvis særlig mange point. 45,5 er højt sat, synes jeg. Og så er 1,82 vel okay? – Indsats: 100 kr.

Jacksonville Jaguars – Oakland Raiders: Vinder – Oakland Raiders (Odds 2.01)
Jaguars er favorit på hjemmebanen, og det forstår jeg ærligt talt ikke. Så det er selvfølgelig en nobrainer for mig at spille en Raiders-sejr. – Indsats: 100 kr.

San Francisco 49ers – Tampa Bay Buccaneers: Vinder – San Fransisco 49ers (Odds 2.07)
Jeg kan måske forstå hvorfor Bucs er favoritter her, men hvis jeg vil vinde noget bliver jeg nødt til at spille på mine upsets. Og dette er kun et lille et af slagsen. Lad os se om ikke Kaepernick kan skabe lidt liv til 49ers. – Indsats: 100 kr.

New York Jets – Baltimore Ravens: Vinder – Baltimore Ravens (Odds 1.92)
NordicBet har de to hold helt lige til denne kamp, og det må skyldes hjemmebanefordelen til Jets. Men med Geno Smith som quarterback? Jeg kan ikke se det. Sæt penge på Baltimore Ravens her. Det gør jeg. – Indsats: 100 kr.

Balance i sidste uge: -178 kr.
Saldo på konto:  2.468 kr.