Der er fire uger tilbage af grundspillet så tingene begynder at tage form. Når det er sagt er alt (næsten) stadig åbent i begge konferencer. Her er mine bud på ugens vindere af alle 16 kampe. Enjoy.

Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars, 17-13 (torsdag)
Jaguars har ikke rigtig noget at spille for udover at drille sine divisionsrivaler. Det gjorde de med en sejr over Colts i søndags, og det vil jeg ikke afvise, at de præsterer igen, men mon ikke Titans kommer til at have lidt mere held med at score point end det var tilfældet for Colts?

Buffalo Bills – New York Jets, 24-17
Bills var ikke langt fra at få skovlen under Dolphins i sidste uge – faktisk bare en sidste sekunds incompletion. Josh Allen ser mere komfortabel ud og spiller bedre end først på året. For Jets handler resten af sæsonen om at få det bedst mulige udgangspunkt for næste sæson, og det er formentlig med et så højt draftvalg her som muligt. Træner Todd Bowles er næsten med sikkerhed en færdig mand efter sæsonen.

Cleveland Browns – Carolina Panthers, 23-27
Panthers har tabt fire i træk, og det begynder at snerpe til for head coach Ron Rivera. Browns kan sagtens drille Carolina hjemme i Cleveland, men jeg tror alligevel på, at Cam Newton og co. har talent nok til at komme tilbage på ret kurs her.

Green Bay Packers – Atlanta Falcons, 23-20
Packers fyrede deres træner i søndags, og det kan tale både for og imod en sejr her. Falcons har skuffet mig i år – ligesom Packers – så derfor giver jeg hjemmeholdet fordelen i en kamp, der før sæsonen lignede et spændende opgør om pladser i NFC-slutspillet, men nu mest af alt bare er ligegyldig for sæsonens udfald.

Houston Texans – Indianapolis Colts, 28-24
Texans har vundet ni i træk, og det er svært ikke at tro, at de kan tage en tiende sejr i træk her. Colts skal nok presse hjemmeholdet, og det kan blive et spændende opgør, men jeg tror på Houston. Det bliver i øvrigt hamrende afgørende for udfaldet af AFC-slutspillet, så spændende kamp at følge her.

Kansas City Chiefs – Baltimore Ravens, 29-23
Ravens har det måske bedste forsvar i ligaen men kommer på noget af en opgave ude mod Kansas City Chiefs. Jeg er ikke i tvivl om, at Ravens får en grad af succes i forhold til så mange andre, men kan de score nok til at holde Chiefs bag sig? Næppe.

Miami Dolphins – New England Patriots, 17-27
Patriots kører videre i vanlig stil med en sejr over Dolphins her. Sejren giver dem i øvrigt sejren i AFC East – igen. Er der så meget mere at sige? Dolphins kæmper stadig for at komme i slutspillet men med et nederlag her bliver det stort set umuligt.

Tampa Bay Buccaneers – New Orleans Saints, 30-35
Saints kommer tilbage på sporet med en sejr over Buccaneers efter det overraskende nederlag til Cowboys i sidste uge. Sejren betyder, at de bevarer presset på Rams i toppen af NFC og i øvrigt vinder NFC South. Bucs kan samtidig se det sidste minimale håb om slutspillet fordufte og dermed formentlig også Dirk Koetters sidste chance for at blive som head coach for piraterne.

Washington Redskins – New York Giants, 16-24
Giants spiller langt bedre end først på sæsonen, og selvom de reelt ikke kan nå noget så kan de stadig stikke en kæp i hjulet på konkurrenterne. Sådan et hold er Redskins, og det skal blive spændende, hvad de overhovedet kan præstere, når quarterbacken hedder Mark Sanchez.

Los Angeles Chargers – Cincinnati Bengals, 34-20
Chargers tager deres 10. sejr i sæsonen med en sejr over Bengals. Dermed skal de bare bruge én sejr mere for at sikre sig en slutspilsplads, men så venter så også kampe mod Chiefs, Chiefs, Ravens og Broncos, så det bliver en svær afslutning på sæsonen.

San Francisco 49ers – Denver Broncos, 13-23
Broncos er tilbage til at være favoritter, når de møder dårlige hold, og sådan et hold er 49ers i år. Broncos skal simpelthen vinde for at holde liv i drømmen om slutspillet, men siden sidste søndag har holdet lidt et alvorligt knæk. I kampen mod Bengals måtte cornerback Chris Harris Jr. udgå med et brækket ben og onsdag overrev receiver Emmanuel Sanders sin akillessene. Alting blev lige meget sværere.

Arizona Cardinals – Detroit Lions, 17-19
To head coaches der muligvis kæmper for deres job allerede i deres første sæson står over for hinanden her. Cardinals har været bedre på det seneste, men er stadig ikke gode, og jeg tror de får problemer mod Lions. Udover det har kampen ikke det helt store at byde på.

Dallas Cowboys – Philadelphia Eagles, 24-21
Noget at byde på har til gengæld kampen mellem Cowboys og Eagles. Eagles lever igen efter en dårlig start på sæsonen, og Cowboys har momentum efter den flotte sejr over Saints. Jeg tror på hjemmeholdet her. De har spillet bedre end Eagles, de har haft ekstra tid til at forberede sig – fire dage ekstra faktisk – og de er på hjemmebane. Cowboys sikrer sig stort set NFC East med en sejr her.

Oakland Raiders – Pittsburgh Steelers, 24-33
Steelers bliver uden James Conner og det bliver et slag for dem, men de bør komme tilbage på vinderkurs mod Oakland Raiders, der har været en katastrofe i denne sæson. Grunden til at kampen i min forudsigelse er tilnærmelsesvis tæt er, at Raiders rent faktisk spillede hæderligt mod Chiefs i sidste uge.

Chicago Bears – Los Angeles Rams, 26-28
Rams har vundet NFC West og kan spille mere frit, men de vil også sikre sig hjemmebanefordelen i slutspillet, så alt handler stadig om at vinde. Bears kan hamle op med dem, men jeg har ikke rigtig fidus til, at de kan score mere end Rams.

Seattle Seahawks – Minnesota Vikings, 27-20 (mandag)
Meget afgørende kamp for wild card-ræset i NFC. De to hold trender lidt i hver sin retning, og Vikings er kun 2-3 over de sidste fem kampe. Seahawks har vundet tre i træk og har i denne sæson kun tabt til Rams (x2), Chargers, Bears og Broncos.

Byes: Ingen

Sidste uge: 9-7
I alt: 122-70

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her