Vi er nået til uge 12 og slutningen af november. Det betyder traditionen tro, at det er Thanksgiving, og ingen hold holder fri i denne uge. Allerede i dag har vi tre kampe, og det betyder også lidt ekstra bets at lege med på i dag. God fornøjelse!

Detroit Lions – Minnesota Vikings, 20-23 (torsdag)
Vikings kom tilbage på sporet i sidste uge, og det var hamrende vigtigt forud for dette divisionsopgør, hvor Lions og Vikings nærmest er i et direkte opgør om NFC North. Begge hold er 6-4. Jeg tror, at Vikings bygger videre på sejren i sidste uge og snupper endnu en på trods af, at kampen spilles i Detroit.

Dallas Cowboys – Washington Redskins, 29-27 (torsdag)
Virkelig et fedt opgør, vi bliver opvartet med her, når middagen er overstået. Kampen spilles kl. 22.30. Cowboys har sat sig på NFC og især NFC East, men Redskins hænger på og er inde i en god stime. Cowboys får fordelen af hjemmebanen og hiver en smal sejr hjem i en fed kamp.

Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers, 17-26 (torsdag)
Kæmpe stort tab for Colts, at Andrew Luck må sidde ude i dette opgør med en hjernerystelse. Det gør den i mine øjne meget svær for Colts at vinde. Scott Tolzien som quarterback har aldrig været nogen succes nogen steder i NFL, og det er ikke den nemmeste opgave for veteranen.

Atlanta Falcons – Arizona Cardinals, 24-22
Vi starter søndagen med et fedt opgør mellem Falcons og Cardinals. Nu, hvor vi er to tredjedele gennem sæsonen, har jeg stadig svært ved at blive klog på begge hold, og det burde bekymre, når jeg tænker på deres chancer i slutspillet. Men først handler det om dette opgør. Falcons har været mere stabile og er på hjemmebane. Derfor får de sejren her.

Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals, 23-17
Uden A.J. Green kommer Bengals’ offensive produktion til at lide, og de har i forvejen skuffet stort i denne sæson. Ravens fører stadig AFC North, men må gå ud fra, at Steelers vinder torsdag, så det kræver en sejr, hvis Ravens skal holde sig i spidsen af divisionen.

Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars, 26-23
Det er usikkert, om Lesean McCoy spiller i denne kamp, men uanset hvad holder jeg på Bills i dette opgør. Jaguars har – som jeg vist skriver hver uge – bare skuffet igen og igen i denne sæson, og Bills har været ganske hæderlige. Vi nærmer os samtidig en koldere periode i sæsonen, så det bliver ikke nødvendigvis særlig sjovt for de ellers varmevante Jaguars at spille i Buffalo.

Chicago Bears – Tennessee Titans, 17-28
Bears uden Jay Cutler er ikke nødvendigvis en ulempe, men Titans bør alligevel vinde dette opgør relativt let. Der har været stor niveauforskel på de to hold i denne sæson, og Titans har stadig store forhåbninger om at vinde AFC South og komme i slutspillet.

Cleveland Browns – New York Giants, 16-24
Browns er ét af to hold, der stadig ikke har været på bye week, men de må vente endnu en uge, og de kommer til at gå ind til pausen med en record på 0-12. Jeg kan ikke se dem slå Giants. Skal vi ikke bare lade den være der.

Houston Texans – San Diego Chargers, 23-24
Chargers stikker blår i øjnene på Texans, der håber på at holde konkurrenterne bag sig i AFC South. Chargers har ikke de store forhåbninger om at komme i slutspillet, fordi AFC West er så velspillende, som det er tilfældet. Men de er bedre end deres record, og kan sagtens spille lige op med Texans.

Miami Dolphins – San Francisco 49ers, 24-17
Dolphins er hjemme i Miami efter en svær kamp i Los Angeles i sidste uge. Hjemme i det varme og forhåbentlig tørre vejr i Miami får Dolphins gang i angrebet, og så kan 49ers få det svært.

New Orleans Saints – Los Angeles Rams, 24-20
Jared Goff havde en hård, men godkendt debut i sidste uge. Han får endnu et nederlag til Drew Brees og Saints, men får sat lidt flere point på tavlen. Det er dog en stor opgave at tage til New Orleans og vinde og det sprængfarlige angreb, der holder til i Big Easy.

Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks, 23-28
Buccaneers bider fra sig, men Seahawks er sammen med Cowboys lige nu cremen af NFC. Så selvom Seahawks skal rejse på tværs af landet – nærmest så langt, de kan komme – så trækker de sig sejrrigt ud af opgøret. Jeg tror ikke, at Bucs har det, der skal til hverken på angrebet eller forsvaret til at resultatet kan blive anderledes.

New York Jets – New England Patriots, 16-31
Patriots og Brady kører bare derudaf, mens Jets kæmper for at finde ud af, hvem der skal være holdets quarterback. Bryce Petty eller Ryan Fitzpatrick. Uanset hvem de ender med, så kommer de ikke til at slå Patriots, og det bliver ikke engang tæt

Oakland Raiders – Carolina Panthers, 20-23
Raiders var heldige at slippe fra kampen i Mexico i mandags med en sejr over Houston Texans. Nu er de hjemme i Oakland, men opgøret mod Carolina Panthers bliver bestemt ikke lettere. Panthers har forbedret sig over hele sæsonen, og har stadig muligheder for slutspillet, fordi de andre hold i NFC South ikke kan vinde på konstant basis.

Denver Broncos – Kansas City Chiefs, 29-20
Jeg er meget optimistisk på Broncos’ vegne her. Chiefs tabte i sidste uge for første gang i 10 hjemmekampe og efter fem sejre i træk. Men i realiteten burde de også have tabt de to foregående. Broncos har selv været heldige, men har haft friuge, og det betyder, at spillere som Aqib Talib og Derek Wolfe formentlig er tilbage på forsvaret. Angrebsmæssigt er fullback Andy Janovich tilbage, og løbespillet har været langt bedre med ham i kampen. Og nå ja, så er der den ekstra uges forberedelse.

Philadelphia Eagles – Green Bay Packers, 27-20 (mandag)
Eagles forsvaret har genfundet formen, og hvis ikke Packers kan begynde at løbe bolden, så er det et problem. Et stort problem. Aaron Rodgers har været god i de seneste uger, men uden et løbespil har han ikke kunnet score point nok til at kompensere for de tonsvis af point, forsvaret har tilladt over de sidste fire uger.

Byes: Ingen

Sidste uge: 12-2
I alt: 101-60

Spiltips fra NordicBet!
Vi ramte den perfekte uge i sidste uge, og med 12 rigtige picks måtte det også næsten give gode penge. Det blev til fire vundne væddemål, og det kunne da være dejligt, hvis vi kan gentage det i denne uge. Jeg har dog haft svært ved at finde de rigtig gode bets. I anledning af Thanksgiving har jeg lavet tre ekstra bets, som kun beskæftiger sig med kampene i dag. Så kan du spille med eller lade være. Here goes! Alle indskud er 100 kr.

Profit i sidste uge: 388 kr.
Saldo i alt: 3289 kr.

Oakland Raiders – Carolina Panthers: Vinder – Carolina Panthers (Odds 2,45)
Jeg tror på, at Panthers kan vinde i Oakland, og til odds 2,45 er det simpelthen for godt til at lade passere. Du kan eventuelt spille den med handicap, hvis du ikke føler dig ligeså sikker som mig.

Detroit Lions – Minnesota Vikings: Vinder Minnesota Vikings (Odds 2,02)
Vikings er små underdogs, men jeg har god tiltro til dem efter sejren i sidste uge. Så jeg giver dem en sejr mere her og hiver lidt over odds 2 hjem på den – forhåbentlig.

Houston Texans – San Diego Chargers: Vinder – San Diego Chargers (Odds 1,84)
Chargers er favoritter, og jeg tror på dem. De er samtidig en af de favoritter i denne uge, der giver bedst odds, så det var for fristende til, at jeg kunne lade være med at spille den.

Atlanta Falcons – Arizona Cardinas: Vinder – Arizona Cardinals +3,5 (Odds 1,97)
Jeg har egentlig Falcons til at vinde kampen, men jeg er usikker. Så jeg giver Cardinals en sejr på handicap til næsten odds to. Hvis Cardinals vinder går væddemålet stadig hjem, og Falcons kan vinde med et field goal, så jeg ser rimelig gode chancer.

THANKSGIVING BETS
Det er Thanksgiving, og derfor skal I have lidt ekstra bets. Tre bets – et på hver af de tre kampe i dag. 100 kr. i indskud på hver. Happy Thanksgiving!

Detroit Lions – Minnesota Vikings: Matt Asiata scorer et touchdown – Ja (odds 2,50)
Asiata får ikke mange carries, men han får dem omkring goal line. Han har scoret et touchdown i de sidste to kampe, og med Stefon Diggs tvivlsom med en skade, tror jeg, at Vikings vil fokusere meget på at få løbespillet til at fungere mod Lions. Det kan give muligheder til Asiata, der bare skal score en enkelt gang for at give pengene 2,5 gange igen.

Dallas Cowboys – Washington Redskins: Antal point – Over 51.0 (Odds 1,90)
Jeg tror, der bliver scoret lige i underkanten af 60 point i dette festfyrværkeri, og jeg tænker umiddelbart at 51 er lidt lavt sat som over/under. Så jeg tager et skud her og siger, at vi får mere end 51 point.

Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers: Antal Touchdowns – Le’Veon Bell, Over 1,5 (Odds 3,5)
Steelers bør kunne flytte bolden som det passer dem mod Colts. Stort set. Det er en stor fordel for Steelers at have både Antonio Brown og Le’Veon Bell klar sammen med Ben Roethlisberger. Jeg tror, at Bell kommer til – som sædvanlig – at være super effektiv både som runningback og receiver, og det kan sagtens give et touchdown af hver slags. Der er odds 3,5 at hente på, at han scorer to gange.

Totalt indskud: 700 kr.
Mulig gevinst: 1618 kr.