Vi er nået til uge 11, og som altid er der spændende brag i vente. Hvem kan holde trit i toppen af AFC? Og kan nogen følge med Cowboys i toppen af NFC?

Carolina Panthers – New Orleans Saints, 27-24 (torsdag)
Vi starter med et brag af en kamp torsdag, når Carolina Panthers tager imod Saints. Panthers har efterhånden udspillet sin rolle i en skuffende sæson, men de kan stadig stikke en kæp i hjulet på Saints, der kæmper for at nå Falcons i toppen af NFC South.

Cincinnati Bengals – Buffalo Bills, 20-17
Havde svært ved at beslutte mig her. Men jeg ender med at gå med hjemmeholdet. Bengals har været på den dårlige ende af flere tætte kampe i denne sæson – senest mandag mod Giants, men jeg har en tro på, at de er bedre, end de har vist. Det er en kamp på hjemmebane mod Bills en god mulighed for at vise. Bills er vel, hvad man kan kalde ”middle of the pack” i NFL, så Bengals bør kunne slå dem, hvis de skal leve op til egne forventninger om at have slutspilskvalitet.

Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers, 13-24
Brown er aldrig startet 0-11, men det kommer til at ændre sig i denne sæson, når Pittsburgh Steelers kommer på besøg søndag. Head coach Hue Jackson har fået en forfærdelig start som chef for Browns, og man må håbe for ham, at han får længere snor end sine forgængere.

Dallas Cowboys – Baltimore Ravens, 27-20
Dak Prescott er nu officielt starter for Dallas Cowboys, og det fejrer han med et par touchdowns og en lille fest sammen med rookie runningback Ezekiel Elliott. Ravens fører AFC North, men de er ikke nær samme niveau, og får en svær kamp.

Detroit Lions – Jacksonville Jaguars, 31-24
Lions kunne søndag sidde og se sig selv rykke på førstepladsen i NFC North, da bade Vikings og Packers tabte. Nu skal de selv i aktion, og opgøret mod Jaguars er en dejlig en at komme i gang på efter en friuge. Som jeg efterhånden har brugt for meget spalteplads her, så har Jaguars været svært skuffende i denne sæson – hvorfor skulle det ændre sig efter 11 uger?

Indianapolis Colts – Tennessee Titans, 34-31
Titans presser på i AFC South, men Colts skal heller ikke dømmes ude. De to mandskaber kan dog ende med at ødelægge det for hinanden i kampen om at nå Houston Texans. Jeg tror Colts vinder her, men jeg ser stadig Titans som den største udfordrer til Texans i resten af sæsonen. Divisionen kan måske vindes med en record på 9-7 eller i hvert fald 10-6.

Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers, 27-23
Chiefs bliver ved med at finde måder at vinde kampe, som de burde have tabt. Det er typisk sådan det går for de gode hold i NFL. Nu møder de Buccaneers, der er okay i denne sæson, men Arrowhead er et svært sted at spille. Hvis ikke Chiefs spiller bedre, end de gjorde mod Jaguars får et par uger siden får de det dog svært.

Minnesota Vikings – Arizona Cardinals, 23-20
Cardinals er meget op og ned i denne sæson. Vikings har været rigtig meget op efterfulgt af rigtig meget ned. Men nu vender lykken for de lillaklædte, der startede sæsonen så godt. En smal sejr er alt, hvad de har brug for, for at komme ovenpå igen, og det får de hjemme mod Cardinals, der burde have været et af NFLs bedste hold. Det er de bare ikke.

New York Giants – Chicago Bears, 26-17
Giants fik en vigtig sejr på hjemmebane i mandags, og de får lov at blive hjemme i New York til dette opgør mod svage Chicago Bears. Hvor mange interceptions kaster Jay Cutler til Giants’ safety Landon Collins er vel det mest interessante spørgsmål her.

Los Angeles Rams – Miami Dolphins, 17-23
Jared Goff starter for første gang i sin karriere, og han kan måske give Rams et lille boost offensivt. Men Dolphins er godt kørende for tiden, og det bliver en svær hjemmekamp i rookiens debut. Jeg tror Dolphins hiver en sen sejr hjem.

Seattle Seahawks – Philadelphia Eagles, 19-14
Måske nok rundens opgør. Seahawks kommer direkte fra en sejr over Patriots, og ser ud til at være enormt godt kørende. Eagles lukkede fuldstændig ned for Falcons’ højtflyvende angreb i sidste uge. Så det bliver endnu en tæt kamp mellem to hold, der begge kandiderer til slutspilspladser – og Seahawks ligner pludselig et godt bud på en Super Bowl-deltager i NFC.

San Francisco 49ers – New England Patriots, 13-27
49ers kommer ned på jorden efter en udmærket kamp mod Cardinals, der dog endte med et nederlag. Det bliver bestemt ikke nemmere mod Patriots, der er sultne efter deres nederlag til Seahawks i sidste uge. Ugens sikreste sejr her, tror jeg.

Washington Redskins – Green Bay Packers, 31-28
Jeg ved ikke, hvad der sker med Packers i denne sæson. Men Redskins bliver ved med at vinde og har siden uge 2 kun tabt til Detroit Lions. Jeg tror, de tager endnu en skalp her. Om end den ikke virker ligeså stor, som hvis det havde været først på sæsonen.

Oakland Raiders – Houston Texans, 26-20 (mandag – i Mexico)
Raiders giver en hjemmekamp væk for at spille i Mexico, men eftersom de har været bedst på udebane i denne sæson, er det måske ikke så dumt. Med en sejr her sikrer de, at de ikke kommer til at tabe flere kampe end de vinder i denne sæson. Med to sejre mere i sæsonen sikrer de det bedste resultat siden 2002, da de kom i Super Bowl.

Byes: Falcons, Broncos, Jets, Chargers

Sidste uge: 9-5
I alt: 89-58

Spiltips fra NordicBet
Jeg var to Bengals-point fra en perfekt uge i uge 10, og det ærgrer mig noget. Men profitten var god, så der er noget at bygge videre på i denne uge. Husk at alle indskud som altid er 100 kr. og alle spil er hos NordicBet!

Profit i sidste uge: 246 kr.
Saldo: 2901 kr.

Minnesota Vikings – Arizona Cardinals: Vinder – Minnesota Vikings (Odds 1.91)
Den eneste kamp jeg spiller lige på i denne uge. Jeg tror som skrevet på, at Vikings kommer på hesten igen, og det er der fine odds på. Vikings er bookmakernes favorit, men det bliver formentlig en ret lige kamp.

Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers Vinder – Tampa Bay Buccaneers +6,5 (Odds 2.08)
Chiefs er kæmpe favoritter mod Bucs, og med deres spil i de seneste uger forstår jeg det ikke helt. Men nuvel, jeg satser bare på, at Bucs holder sig inden for et touchdown og så er der penge i banken.

Los Angeles Rams – Miami Dolphins: Vinder – Miami Dolphins -2,5 (Odds 2.00)
Jeg tror som sagt, at Jared Goff får en svær første kamp i NFL. Dolphins har nogle stærke folk på den defensive linje, og kan måske få lagt godt pres på Goff. Der er gode penge på, at Dolphins vinder med mindst et field goal.

San Francisco 49ers – New England Patriots: Vinder – New England Patriots -11,5 (Odds 1.89)
Jeg har Patriots til at vinde med to touchdowns, og jeg måtte helt op i et minus på 11,5, før jeg synes vi nærmede os et acceptabelt odds her.

Total indsats: 400 kr.
Mulig gevinst: 788 kr.