Vi har kun fire hold tilbage i NFL-slutspillet, og weekenden byder på årets konferencefinaler. Der er lagt op til spændende opgør i begge konferencer, så du ved godt, hvad du skal bruge din søndag på.

Kan Titans fortsætte med at overraske og mod alle odds spille sig i Super Bowl? Og kan Packers få revanche for deres store nederlag til 49ers midt på sæsonen? Her er mine weekly winners for konferencefinalerne.


Kansas City Chiefs 27 – 28 Tennessee Titans

Vi skal have det lidt sjovt ikke? Det er svært at bette mod Chiefs. Men var det ikke for en kæmpe nedsmeltning af Texans stod Kansas City måske slet ikke her.

Derrick Henry har været en enmandshær for Titans i slutspillet – og i sidste halvdel af sæsonen – men jeg tror en rookie bliver helten her. Receiver A.J. Brown spillede fantastisk i den sidste måned af grundspillet og Chiefs’ kasteforsvar er til at tale med efter skaden til safety Juan Thornhill.

Jeg tager et sats og siger, at Titans vinder på et langt touchdown sent i kampen, til… A.J. Brown, selvfølgelig.

Et nederlag til Chiefs vil betyde, at de stadig ikke har været i Super Bowl siden The Beatles stadig eksisterede, og de vil stadig ikke have det trofæ, der er navngivet efter holdets tidligere ejer, Lamar Hunt.

Chiefs-fans må desuden være bekymret for, om deres Super Bowl-vindue kan være på vej til at lukke, hvis de ikke vinder i denne sæson og Patrick Mahomes får en kontrakt til mere end 1 milliard kroner henover sommeren.
(søndag kl. 21.05, TV3+)


San Francisco 49ers 34 – 30 Green Bay Packers

Uge 12. Green Bay besøger 49ers i San Francisco. De har allerede tabt ved pausen. 49ers vandt den kamp med 37-8, og selvom jeg tror kampen her bliver langt mere tæt, så tror jeg mest på 49ers.

Hjemmeholdet sluttede grundspillet i top 4 både på forsvar og angreb målt på antal yards. Green Bay-forsvaret har også været imponerende, og Preston og Za’Darius Smith bliver afgørende for Packers’ chancer i kampen.

Derudover er det altafgørende for Packers, at de får gang i løbespillet med Aaron Jones. Det kan virke spøjst med Aaron Rodgers som quarterback, men 49ers har måske den bedste defensive linje i NFL, så løbespillet og korte kast er nødvendigt for at holde 49ers pass rush i skak.

Når alt kommer til alt tror jeg, at Packers holder kampen langt tættere end de to holds opgør i grundspillet, men 49ers’ hjemmebanefordel og forsvar bliver for stor en mundfuld for Matt LaFleur, Rodgers og co.
(mandag kl. 00.40, TV3+)


Sidste uge: 3-1
I alt: 158-105-1

Bye week: Ingen