I sidste uge bettede jeg på fire kampe. Jeg tabte dem alle fire med samlet 11 point – tre af dem gik i overtime. Jeg missede kun fem kampe i hele runden. Jeg burde næsten have en præmie for at spille så dårligt. Anyway, det vidner om, at NFL måske er ved at sætte sig lidt, så jeg regner med at ramme bedre de kommende uger. Her er mine weekly winners for uge 5.

New England Patriots – Indianapolis Colts, 27-20 (torsdag)
Colts er uden T.Y Hilton og Patriots får Julian Edelman tilbage fra karantæne. Kort forberedelse plejer ikke at være noget problem for Bill Belichick. Er det et problem for rookie head coach Frank Reich?

Buffalo Bills – Tennessee Titans, 12-20
Bills kom ned på jorden igen mod Packers efter deres overraskende sejr over Vikings, og mod Green Bay scorede de ikke et eneste point. Det er lige før jeg tror, at Titans’ forsvar næsten på egen hånd kan vinde denne kamp.

Carolina Panthers – New York Giants, 24-13
Panthers viser tænder i en division, der måske ikke er helt så god, som vi troede. Nu kommer de tilbage fra bye week og har desuden skrevet kontrakt med safety Eric Reid. Og er på hjemmebane. Og spiller mod Giants… Og… Ja, jeg behøver vel ikke sige mere.

Cincinnati Bengals – Miami Dolphins, 34-20
Bengals’ angreb kører derudaf, og får tilsyneladende Joe Mixon til på holdet i denne uge. Dolphins skal til at give bolden noget mere til Kenyan Drake, hvis de vil holde fast i føringen i AFC East.

Cleveland Browns – Baltimore Ravens, 27-30
Browns har fået oprejsning med Baker Mayfield som quarterback. I sidste uge mod Raiders var man tæt på sejr, og jeg tror desværre for Browns-fans heller ikke, at det bliver til sejr i denne uge. Til det har Ravens vist sig for stærke.

Detroit Lions – Green Bay Packers, 26-27
Kan du mærke det? Det er Aaron Rodgers’ årlige Hail Mary mod Lions, der er på vej. Lions burde have slået Cowboys i sidste uge efter en flot præstation mod Patriots ugen inden. Nu kan sæsonen tage en meget skidt drejning, hvis Packers snupper sejren her.

Kansas City Chiefs – Jacksonville Jaguars, 23-20
Broncos fandt opskriften til at slå Chiefs, men gik væk fra den sidst i kampen – og tabte. Den fejl vil Jaguars ikke begå. Nu har de set, hvordan Chiefs kan stoppes, men jeg giver alligevel Chiefs sejren. Hvorfor? Hjemmebanen på Arrowhead. Et hjemmepublikum er en faktor, som Jaguars ikke får glæde af i modsætning til Broncos.

New York Jets – Denver Broncos, 16-24
Speaking of Broncos. De kommer tilbage på sporet med en sejr her. Efter Jets’ sejr i uge 1 mod Lions har de ikke præsteret noget, og Broncos ser – trods nederlag de sidste to uger – ud til at blive bedre og bedre. Nu mangler vi bare, at Case Keenum husker, hvordan man kaster touchdowns i stedet for interceptions. Han er 0-3 på den konto over de sidste tre uger.

Pittsburgh Steelers – Atlanta Falcons, 24-34
Le’Veon Bell er tilbage! Men først om nogen uger. Så Steelers-fans må væbne sig med tålmodighed og sluge endnu et nederlag her. Falcons er på nærmest mirakuløs vis 1-3, men burde nærmere være 3-1 eller måske endda 4-0. De vinder her.

Los Angeles Chargers – Oakland Raiders, 35-27
Raiders skal nok holde det tæt – det er trods alt et divisionsopgør. Men Chargers er på alle parametre et bedre hold, og de er på hjemmebane – om end det ikke betyder så meget for netop Chargers. Raiders er heldige med at have vundet en kamp i denne sæson.

Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings, 28-27
Jeg tror, vi får et brag af en kamp her. Wentz er tilbage, og Vikings skal tilbage på sporet efter et par nederlag de sidste par uger. Jeg tror, det bliver tæt, så derfor går jeg med hjemmeholdet, der kan få et ekstra boost af hjemmebanefordelen.

San Francisco 49ers – Arizona Cardinals, 26-23
Får Josh Rosen sin første sejr? Naaah. Den skal nok komme, men 49ers var bedre, end jeg havde regnet med uden Jimmy Garoppolo, så hjemme i San Francisco tror jeg, de snupper sejren her. Cardinals må så stadig vente på deres første sejr i denne uge.

Seattle Seahawks – Los Angeles Rams, 14-23
Jeg tror Seahawks kan overraske lidt her og holde snor i Rams’ stærke angreb. Er det nok til at vinde? Nej. Rams er det bedste hold i NFL, og det kommer vi til at se igen her. Men jeg tror godt, at Seahawks kan holde det tæt – i hvert fald ind til fjerde quarter.

Houston Texans – Dallas Cowboys, 26-24
Hvis Cowboys får Ezekiel Elliott i gang kan de blive rigtig farlige – og nu fører han ligaen i løbeyards. Texans fik en sejr med mod Colts i sidste uge, men skulle bruge overtime. Det giver dog momentum og her er de på hjemmebane, så hvis de ellers kan holde sig fra at lave fejl, så bør de vinde igen.

New Orleans Saints – Washington Redskins, 34-28 (mandag)
Mandag bliver der skrevet historie i NFL. Drew Brees er kun 201 yards fra at slå Peyton Mannings rekord for flest kastede yards i karrieren, og med Brees’ standarder kommer han selvfølgelig til at slå det. Måske allerede i første quarter, hvis man kender ham ret. Det er en stor begivenhed – på hjemmebane i bedste sendetid. Alene af den grund er jeg sikker på, at Saints er så opsat på at vinde, at Redskins ikke kommer til at kunne følge med.

Byes: Bears, Buccaneers

Sidste uge: 10-5
I alt: 37-26