Uge 8 er over os allerede, og det betyder, at vi er næsten halvvejs i grundspillet. I øvrigt kan vi se frem til trade deadline i næste uge, så vi går en spændende tid i møde. Her er mine bud på vindere af alle rundens kampe.

Houston Texans – Miami Dolphins, 26-13 (torsdag)
Texans og Dolphins åbner uge otte med dette opgør, hvor jeg reelt kun kan se én vinder. Dolphins er hårdt ramt af skader, og Brock Osweiler står til for tredje uge i træk af starte for delfinerne. Han får det ikke sjovt mod J.J. Watt og Jadeveon Clowney.

Jacksonville Jaguars – Philadelphia Eagles, 14-20
Baaaaad Bortles. I sidste uge troede jeg, at den gode Blake Bortles ville titte frem fra sit skjul, men sådan gik det ikke, og måske bliver han væk resten af sæsonen. Lige nu har jeg ingen tiltro til Jaguars. Heller ikke på “hjemmebane” i London.

Carolina Panthers – Baltimore Ravens, 21-20
Ravens led et sviende nederlag i sidste uge, da Justin Tucker missede et extra point, og Panthers leverede et kæmpe comeback mod Eagles. Panthers SKAL starte bedre i denne uge, end de har gjort de seneste kampe, men jeg tror, de kan tage sejren her.

Chicago Bears – New York Jets, 31-20
Imponerende af Bears i sidste uge mod Patriots, selvom det blev til et nederlag. Det må give selvtillid, og hjemme mod Jets skal man simpelthen bare være et bedre hold. Men måske kan Mitchell Trubisky forsøge at kaste bolden mere, end han løber.

Cincinnati Bengals – Tampa Bay Buccaneers, 27-20
Bengals var forfærdelige i aftenkampen søndag mod Chiefs, men mon ikke de vender skuden på hjemmebane mod et dårligt Bucs-hold. Der kan forceres turnovers, og det kan ikke blive ved med at gå godt for Jameis Winston og co.

Detroit Lions – Seattle Seahawks, 24-22
Lions har forstærket sig med en solid run stopper i denne uge i Damon Harrison fra Giants, og hvis man kan tvinge Seahawks til at være endimensionelle på angrebet kan man vinde her. Seahawks kommer lige fra bye week, og det er formentlig en fordel, men til gengæld kan de se divisionen allerede være afgjort (stort set), og det er aldrig motiverende.

Kansas City Chiefs – Denver Broncos, 30-20
Broncos burde måske nok have slået Chiefs i det første opgør i Denver, men missede chancen til sidst. Nu kommer begge hold efter en sejr på 45-10 i sidste uge, og det giver selvfølgelig masser af momentum til begge mandskaber. Hjemme på Arrowhead bliver jeg nødt til at give sejren til Chiefs.

New York Giants – Washington Redskins, 23-30
Giants er i gang med at luge ud på holdet inden trade deadline på onsdag. Det er ikke nødvendigvis dårligt, men flere spillere fra forsvaret er blevet sendt til andre hold i denne uge, og jeg tror deres forsvar kommer til at lide under det.

Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns, 27-24
Browns spiller tætte kampe i år, så det bliver dette opgør selvfølgelig også. Men Steelers vinder. Godt nok er Le’Veon Bell alligevel ikke vendt tilbage til holdet endnu, som han havde sagt, han ville gøre, men Steelers kommer fra bye week, og Browns måtte – endnu en gang – i overtime. Der er altså bare en forskel i, hvor mør man er i kroppen, når man kigger på de to situationer.

Oakland Raiders – Indianapolis Colts, 17-28
Raiders er håbløse i år, og har i løbet af ugen sendt deres bedste receiver afsted til Dallas. Det lover ikke godt for opgøret mod Colts, der godt nok heller ikke har været gode, men som alligevel af flere omgange har vist tænder.

Arizona Cardinals – San Francisco 49ers, 17-23
Hvis du skal vælge én kamp i denne uge, du IKKE skal se, så er det nok denne. Begge hold er 1-6, og der er altså ikke meget lækker football at komme efter. Når det så er sagt, så tror jeg mere på Kyle Shanahan end Steve Wilks som head coach, og derfor giver jeg sejren til 49ers.

Los Angeles Rams – Green Bay Packers, 38-30
Det her opgør er til gengæld værd at tænde tv’et for. Rams er det eneste ubesejrede hold i NFL, og selvom de må betegnes som ret store favoritter her, så skal man aldrig dømme Aaron Rodgers ude, og det er, hvad der gør denne kamp interessant.

Minnesota Vikings – New Orleans Saints, 30-31
Apropos interessant, så er den sene kamp søndag vel ugens kamp. En gentagelse af sidste års divisional round-opgør, der førte til det nu berømte og berygtede Minneapolis Miracle. Saints var uheldige, at de tabte i slutspillet i januar, men nu får de chancen for at få revanche – samme sted endda.

Buffalo Bills – New England Patriots, 13-38 (mandag)
Og så slutter runden af med lidt af en fuser. Patriots er storfavoritter, og skal kun tage en kort tur til Buffalo til denne mandagskamp, som kan være overstået efter første halvleg eller måske endda første quarter.

Byes: Falcons, Cowboys, Chargers, Titans

Sidste uge: 10-4
I alt: 66-41