Washington kan meget vel have spillet sin sidste kamp som “Redskins”. Cheftræner Ron Rivera håber, at holdet skifter navn allerede inden sæsonstart.

Ron Rivera blev i december sidste år annonceret som cheftræner for Washington Redskins, men nu virker det sandsynligt, at Rivera aldrig kommer til at stå i spidsen for “Redskins”.

Mordet på George Floyd i Minnesota har sat yderligere skub i debatten om og fokus på at bekæmpe racediskrimination i USA. Det har samtidig resulteret i, at Washington Redskins har igangsat en grundig undersøgelse af holdets navn og i forlængelse deraf en vurdering om et eventuelt navneskift.

Læs også: “Redskins kan være fortid: Holdet undersøger navneskifte

Både ESPN’s Adam Schefter og NFL Networks Ian Rapoport har berettet, at et navneskifte ligger i kortene. Det glæder Ron Rivera, der håber på, at “Redskins” meget snart hører fortiden til.

“Det vil være fantastisk, hvis vi får det nye navn på plads inden sæsonstarten,” siger Rivera og fortsætter:

“Vi vil gøre det her på en positiv måde. Vi er kommet frem til et par navne. To af dem kan jeg rigtig godt lide,” siger cheftræneren.

Presset på ejer Dan Snyder har været stødt stigende de seneste uger – blandt andet fra klubbens stadionsponsor Fedex og tøjsponsor Nike – og alle meldingerne går efterhånden på, at et navneskifte er overvejende sandsynligt.