Washington Redskins-cheftræner, Jay Gruden, var bestemt ikke tilfreds med holdets præstation i nattens nederlag til Carolina Panthers. Gruden påtog sig det fulde ansvar efter kampen.

I nat missede Washington Redskins en gylden mulighed for at tage et stort skridt mod slutspillet, da Carolina Panthers sejrede med 26-15 i Washington. Selv med sejre i de to resterende kampe, kan Redskins ikke være sikker på en slutspilsplads, men skal håbe på hjælp andre steder. Det var derfor en utroligt skuffet cheftræner for hjemmeholdet i kølvandet på nederlag. Jay Gruden indrømmede, at hans kollega på den anden side var ham overlegen.

“Vi blev fuldstændig ‘out-coached’. Det er der ingen tvivl om. Vi var ikke så parate, som jeg havde ønsket. Vi udførte ikke vores opgaver, som jeg ville have det. Det falder på mine skuldre,” sagde Gruden.

“Vi fandt bare aldrig rytmen i løbet af kampen. En del af det var, at løbeangrebet var horribelt. En anden del var, at vi ikke havde noget dybt kasteangreb. Og så spillede Carolina rigtig stærkt i dag,” sagde træneren i sin analyse af kampen.

Redskins faldt til 7-6-1 med nederlaget og er nu både efter Green Bay Packers og Tampa Bay Buccaneers i kampen om den sidste Wild Card-plads.