Hver uge udvælger vi fire interessante matchups, som du skal holde et specielt øje med. Det kan være stjerne-receiveren over for ‘lock down’-cornerbacken eller rookie-quarterbacken, der skal bevise sig på den store scene mod et af ligaens bedste forsvar.

NFL-sæsonens anden spillerunde var barsk med seriøse skader til både Drew Brees og ikke mindst Big Ben. I denne uge håber vi på færre uheld og masser af fantastisk underholdning. Gul Kluds Alexander Paaske giver dig vanen tro nogle fede matchups, som du bare ikke må gå glip af.

1. Davante Adams vs. Chris Harris Jr.
Denver Broncos har fået en skidt start på sæsonen med nederlag til Raiders og Bears. Det så – ikke overraskende – en del bedre ud for Broncos, da de fik hjemmebanegræs under støvlerne og tyndere luft i lungerne, men i en ekstremt jævnbyrdig kamp snuppede Chicago sejren på et langt field goal i slutsekunderne. Denver har derfor ryggen mod muren i uge tre, hvor en sejr er et ’must, hvis slutspilsdrømmene ikke skal slukkes allerede her i september. Desværre for AFC West-mandskabet venter et selvtillidsfuldt Packers-hold, der er 2-0. Og så er kampen endda på Lambeau Field. En rigtig svær opgave for Broncos, hvor især en spiller skal spille op til sit bedste, for at Vic Fangios tropper har en reel chance for at vinde kampen.

Den spiller er cornerback Chris Harris Jr., som på grund af Broncos’ spillemæssige fald fra tinderne de seneste år, ikke bliver omtalt særligt tit. Men den klejne cornerback er stadig rigtig god, og det bliver en vaskeægte hanekamp mellem Harris og Aaron Rodgers’ favoritvåben, Davante Adams. Stjerne-receiveren fik sit store gennembrud sidste år, hvor han greb 111 bolde for 1.385 yards og 13 touchdowns. I de første to kampe har Adams dog ”kun” grebet for 142 yards og har endnu ikke fundet vej til endzone. Og hvis der er noget, som Chris Harris specialiserer sig i, så er det at holde dygtige receivere fra at score. Derfor bliver det ekstremt fascinerende at se, om Harris kan begrænse Adams’ indflydelse på opgøret. De to bør se hinanden meget, og mon ikke A-Rod har et mål om for alvor at få kickstartet Adams’ sæson. I dette regnskab bliver det også vigtigt, at Bradley Chubb og Von Miller kan lægge pres på Rodgers, og om Vic Fangio med sin fortid i Bears har nogle idéer til, hvordan han kan stække Packers’ offensiv.

2. Patrick Mahomes vs. Lamar Jackson
Jeg kan simpelthen ikke komme uden om Chiefs vs. Ravens i denne uges Versus. Sidste år var Ravens kun sen Mahomes-magi fra at vinde i Kansas City i uge 14, og nu har førerholdet i AFC North chancen for at tage revanche. Baltimore formåede ikke at holde Chiefs-stjernen fuldstændig fra fadet sidste år, men de interceptede Mahomes en gang og sackede ham tre gange, hvoraf en disse resulterede i en fumble. Modsat spillede Lamar Jackson en god kamp, da han kastede for to touchdowns, løb for en touchdown og noterede sig for i alt 214 yards. Siden har Lamar kun lagt på sit spil, og han har fået en formidabel på denne sæson, så det bliver en fantastisk duel mellem NFL’s bedste quarterback og en quarterback, der er ekstremt sværd at stoppe på grund af hans alsidige kvaliteter og evne til både at løbe og kaste.

Der er absolut ingen tvivl om, at Ravens har det bedste forsvar af de to hold, så opgaven er sværere for Mahomes. Men syv touchdowns og 821 yards i de første to kampe taler sit tydelige sprog om, at Chiefs-quarterback er enestående god og ikke er bange for nogen. Han slynger kuglen dybt med uhyrlig præcision, og selvom Tyreek Hill er skadet, så finder Mahomes bare Sammy Watkins, Travis Kelce eller Demarcus Robinson. Chiefs kommer til at score sine point, men spørgsmålet er, om Ravens kan holde hjemmeholdet under 30 point, for så har John Harbaugh og co. muligheden for at lave overraskelsen. Lamar Jackson blev i sidste spillerunde den første quarterback i NFL’s historie til at kaste for over 250 yards og løbe for over 120 yards i samme kamp. Det er endnu et eksempel på Jacksons unikke evner, og hvis KC-forsvaret ikke er klar fra start, så kan Lamar drive gæk med dem. Jeg glæder mig enormt til at se, hvordan de her to quarterbacks viser sig frem søndag på Arrowhead!

3. Daniel Jones vs. Buccaneers’ forsvar
Eli Manning-æraen i New York er slut, og søndag får vi den første chance for at overreagere på ham, som Giants håber er den nye franchise quarterback. Rookie og førsterundevalg Daniel Jones starter for første gang i NFL, og han har på papiret en overkommelig modstander i sin debut. Giants lægger vejen forbi Florida, og forudsætningerne for en god startdebut af Daniel Jones er ganske fornuftige. Tampa Bay har bestemt ikke noget skræmmende forsvar, men de viste god energi og havde flere fine momenter i sejren i Carolina i uge 2, hvor Panthers blev holdt til 14 point. Med til den ligning hører det naturligvis, at Cam Newton døjede med en ankelskade, så derfor er det svært at vurdere Bucs-defensivens reelle niveau.

Læs mere: Eli Manning bænket – Daniel Jones starter i uge 3

Pass rusher Shaquil Barrett spillede en kongekamp i anden spillerunde, hvor han terroriserede Panthers og Newton for hele tre sacks. Ham skal Jones og Giants havde et vågent øje på, men hvis Barrett kan holdes væk, så har rookien gode muligheder for at finde sine receivere, TE Evan Engram og RB Saquon Barkley mod en svag secondary. Daniel Jones havde en meget lovende preseason, og selvom flere havde skreget på det, er det alligevel tidligt, at den unge signal-caller får sin ilddåb. New York-pressen kommer til at have et enormt fokus på Daniel Jones, og det bliver ekstremt interessant at få de første tegn på, om Big Blue har fundet deres Baker Mayfield.

4. Teddy Bridgewater/Taysom Hill vs. Seahawks’ forsvar
Av av av. Anden spillerunde var grum ved New Orleans Saints. Drew Brees pådrog sig en tommelfingerskade, der kommer til at holde ham ude i de næste mange uger, og Saints tabte til NFC-rivalerne Los Angeles Rams. Teddy Bridgewater erstattede Brees, som det var bestemt ikke imponerende, hvad han leverede. Spørgsmålet er derfor, om Bridgewater er løsningen på quarterbacks i Brees’ fravær, eller om altid kreative Sean Payton vil køre et angreb med to quarterbacks. New Orleans har nemlig også alt-mulig-manden Taysom Hill, der på papiret er quarterback, men som både har ageret runningback, wide receiver, tight end og special teams-profil for Saints. Med Brees som quarterback har Hill minimum fået en endnu spil på angrebet, og uden Brees forestiller jeg mig, at brugen af Hill kommer til at eksplodere.

Læs også: Weekly Winners uge 3

Uanset hvem der er Saints’ mand bag center; Bridgewater, Hill eller dem begge, så står de overfor en stor test i weekenden i Seattle. Selvom Seahawks-forsvaret ikke har fået nogen blændende start på sæsonen og ikke længere kan brøste sig af at have store stjerner som Sherman, Chancellor og Earl Thomas, så er det aldrig let at spille i Seattle, hvor fanbasen kan lægge et massivt lydtryk på det gæstende mandskab. Payton må overveje kraftitgt at bygge en game-plan op til opgøret, der hviler mer epå skuldrene af Alvin Kamara og løbespillet, så Bridgewater ikke skal ud i for mange pressede situationer i ubehagelige omgivelser. Derfor ligger det til højrebenet, at Taysom Hill kommer til at spille en stor rolle i kampen. Spørgsmålet er bare, om han kommer til at dele antallet af snaps som quarterback relativt ligeligt med Bridgewater, hvor han alsidige kvaliteter kan blive en stor udfordring for Seahawks-forsvaret. Det bliver fascinerende at se Saints’ Drew Brees-løse offensiv i Seattle.