Efter to svære uger for den mangeårige quarterback Eli Manning, har New York Giants valgt at bænke ham. I stedet starter Daniel Jones, som holdet valgte i første runde af 2019-draften.

Efter to nederlag at starte sæsonen på har New York Giants valgt at skifte deres quarterback. Den dobbelte Super Bowl-vinder Eli Manning er blevet bænket, og i stedet skal rookie Daniel Jones starte den kommende weekends kamp mod Tampa Bay Buccaneers.

22-årige Daniel Jones blev valgt i første runde af 2019-draften og viste lovende takter i holdets fire træningskampe. Alligevel startede 38-årige Eli Manning sæsonen som holdets starter, men efter et par svingende præstationer har Giants valgt at give tøjlerne videre til Jones.

Manning har vundet to Super Bowls for Giants og har derfor haft en høj status i klubben. 2019-sæsonen er Mannings sidste sæson under kontrakt for Giants, og her modtager han 17 millioner dollar for indtil videre kun to kampe.

Til pressen udtaler træner Pat Shurmur, at Eli Manning var skuffet:

“Eli var naturligvis skuffet, som man ville forvente, men han sagde også, at han ville fortsætte med at være, hvad han altid har været, en god holdkammerat, der vil fortsætte med at forberede dette hold på at vinde dets kamp. Daniel forstår udfordringen, som han står foran, og han vil være klar til at spille på søndag.”