Huhej, hvor det går. Vi skal allerede i gang med tredje spilleuge af NFL-sæsonen, og for flere hold bliver det en nervepirrende runde, hvor et nederlag på det nærmeste kan sende dem ud af kampen om slutspillet i denne sæson.

Flere quarterbacks er blevet skadet, og det har betydning for mine picks i denne uge, hvor vi nok en gang bliver velsignet med 16 kampe – fuld plade. Her er mine weekly winners for uge 3.


Jacksonville Jaguars 20 – 17 Tennessee Titans

Torsdagskampen er en af de sværere at spå om i denne uge. Jaguars har ikke været imponerende, men Gardner Minshew har overrasket positivt som erstatning for Nick Foles på quarterback. Titans er 1-1 efter et knebent nederlag til Colts i sidste uge, men de er et af den slags hårdføre hold, man aldrig har lyst til at møde.
(fredag kl. 02.15, TV3+)


Buffalo Bills 24 – 22 Cincinnati Bengals

Bengals og Zac Taylor fik en fin start i uge et mod Seahawks, inden de faldt sammen mod 49ers i sidste uge. Bills har vist, at de kan score point, og forsvaret er ikke et, man skal undervurdere. Bills er 2-0, mens Bengals er 0-2, og jeg tror det fortsætter i samme stil for begge hold i dette opgør, hvor Bills for første gang i sæsonen er hjemme i Buffalo.


Dallas Cowboys 35 – 10 Miami Dolphins

I denne uge er det Cowboys, der får en ekstra bye week. Lucky them. Cowboys har set gode ud og er på hjemmebane, og nu møder de Dolphins, der de første to kampe af sæsonen – på hjemmebane – har præsteret en score på 10-102. Jeg tror på, at de kan fordoble deres pointtotal i denne kamp, men det ville ikke overraske mig, hvis det ikke sker.


Green Bay Packers 23 – 13 Denver Broncos

Broncos-fans vil føle, at de blev snydt for sejren mod Chicago Bears i sidste uge. Nu skal de til Wisconsin og Green Bay, hvor de aldrig har vundet en kamp. Her skal de møde et Packers-mandskab, der er 2-0 med to uhyre vigtige sejre i divisionen på baggrund af et drønstærkt forsvar. Broncos har også et stærkt forsvar, der dog endnu ikke har hverken sacks eller turnovers i denne sæson, og angrebet halter i en sådan grad, at jeg har svært ved at se, at de kan score meget mere end de 13 point, jeg har forudsagt her.


Indianapolis Colts 23 – 27 Atlanta Falcons

Colts har fået en okay start på sæsonen på trods af Andrew Lucks karrierestop, og Jacoby Brissett har vel vist, at han fortjener starterpladsen. Her tror jeg dog alligevel, at vi får en udesejr at se. Falcons kom tilbage på sporet mod Eagles i en svær kamp i sidste uge, og det kan være det boost, de har brug for, for at kickstarte deres sæson. Ikke mindst set i lyset af, at NFC South nu er helt åben efter skaden til Drew Brees.


Kansas City Chiefs 28 – 24 Baltimore Ravens

Efterhånden forventer jeg bare mindst fire touchdowns af Kansas City Chiefs per kamp. Så god er Patrick Mahomes. Men det her opgør bliver spændende, fordi Ravens ser skarpe ud i år. Spørgsmålet er, om de er skarpe nok til at følge med Mahomes og co.
(søndag kl. 19.00, TV3 Sport)


Minnesota Vikings 20 – 13 Oakland Raiders

Vikings har nu to kampe i træk spillet vidt forskellige halvlege. Det største ønske i Minneapolis må derfor være noget stabilitet og evnen til at præstere en hel kamp. 1-1 efter to kampe mod Packers og Falcons er godkendt, men det skal helst blive til sejr her, hvis man skal følge med Packers i NFC North. For Raiders er sæsonen startet, som man kunne håbe, og et stort resultat her kan være et kæmpe boost.


New England Patriots 31 – 3 New York Jets

Patriots er 76-3 i score efter to kampe. Jeg satser på, at de kører Jets over. Udeholdet mangler stadig Sam Darnold med kyssesyge, og tidligt i kampen mod Browns måtte også Trevor Siemian udgå med en skade. Derfor er starteren nu Luke Falk, og jeg har svært ved at se, at han får en særlig mindeværdig eftermiddag på Gillette Stadium.


Philadelphia Eagles 29 – 20 Detroit Lions

Lions har lige nu en bedre record end Eagles, der bestemt ikke har startet sæsonen som håbet. Men på papiret er hjemmeholdet væsentligt stærkere end Detroit, og det faktum, at de netop er på hjemmebane gør, at jeg føler mig ret sikker på, de tager en sejr her. Lykkes det for Lions at vinde vil jeg sige, at det er et hold, man skal begynde at holde øje med efter sejren over Chargers i sidste uge.


Arizona Cardinals 27 – 24 Carolina Panthers

Cardinals er 0-1-1, men burde måske nok være 0-2. Panthers ER 0-2, og de har hårdt brug for en sejr her for at holde sig inde i NFC South. De er hjulpet i divisionen af skaden til Drew Brees, men de skal stadig selv gøre en del af arbejdet. Det kan blive svært med Kyle Allen som quarterback. Han ser ud til at skulle starte her, fordi Cam Newton er skadet, og bliver det alvor, så ser det ud til at blive en lang sæson for Carolina. Cardinals vinder på hjemmebane.


Tampa Bay Buccaneers 17 – 20 New York Giants

It’s time for Danny Dimes! Daniel Jones starter for New York Giants i stedet for Eli Manning, og så den her kamp er lige pludselig rigtig interessant for enhver NFL-fan. Efter en stærk preseason er skribenten her hoppet midlertidigt med på Daniel Jones-toget, og jeg tror, at han kan give Giants en sejr her. Men han skal nok bruge en del hjælp fra Saquon Barkley.


Los Angeles Chargers 23 – 24 Houston Texans

Chargers smed sejren væk mod Lions i sidste uge, og jeg kunne sagtens se det samme ske her mod et Texans-hold, der er sekunder i uge 1 fra at være 2-0. Texans har nok lidt mere momentum, men det bliver en tæt kamp, og jeg tror, den kan gå begge veje.


Seattle Seahawks 26 – 19 New Orleans Saints

Der er for mig ingen tvivl om, at Seahawks vinder denne kamp. Slet ikke efter skaden til Drew Brees. Uanset om Teddy Bridgewater eller Taysom Hill starter for Saints, så bliver det en udfordring at tage til Seattle og spille mod et stærkt forsvar. Vinder Seahawks får de en drømmestart på sæsonen med tre sejre i træk, og så begynder de at ligne et hold, der kan gå rigtig langt.


San Francisco 49ers 34 – 17 Pittsburgh Steelers

Ligesom Saints er uden deres startende quarterback må Steelers undvære Ben Roethlisberger. For resten af sæsonen. Mason Rudolph gjorde det godt, da han tog over i sidste uge, men ingen var forberedt på ham. 49ers har nu haft tiden til at forberede sig, og San Francisco har haft en rigtig god start på sæsonen. De er 2-0 efter to stærke offensive præstationer. Kan de levere sådan en præstation på angrebet igen, så får Steelers det svært.


Cleveland Browns 23 – 27 Los Angeles Rams

Browns spiller igen i primetime, men det bliver til sæsonens andet nederlag mod et Rams-mandskab, der måske nok er ved at finde formen. Rams er formentlig det bedste hold i NFC i denne sæson, og det kommer de til at vise i dette opgør.


Washington Redskins 14 – 20 Chicago Bears

Redskins har været bedre, end jeg havde troet i de første to kampe i denne sæson, men det har ikke udmøntet sig i de ønskede resultater. Mod Bears bliver det også svært, og jeg tror desværre for Jay Grudens tropper, at det bliver til det tredje nederlag i streg. Spørgsmålet for Bears er mest, om Mitchell Trubisky kan komme i gang.
(tirsdag kl. 02.20, TV3 Sport)


Sidste uge: 9-7
I alt: 19-12-1

Bye week: Ingen