Et vildt comeback af Dallas Cowboys var ikke nok mod Raiders, der med god hjælp fra dommerne fik en vigtig sejr på Thanksgiving.

Thanksgiving er en dag for taknemmelighed, og det må være den følelse Raiders forlod Dallas med efter deres vilde 33-30 i overtime.

Den halvsvenske kicker Daniel Carlsson var stensikker i de afgørende momenter og scorede et langt field goal i 4. quarter og et kort et i overtime for at give Raiders sejren. Han lavede for første gang i karrieren fem field goals i samme kamp og havde en stor del af æren for den vigtige sejr.

Men den var næppe kommet i hus, hvis ikke dommerne havde et par løsthængende flag og Dallas cornerback Anthony Brown tydeligvis ikke helt forstår reglen om pass interference.

På den anden side, kan man bruge devicen med at den mere kloge narrer den mindre kloge, og Raiders gjorde klogt i hele kampen at køre på Brown, der blev kaldt for ikke færre end fire pass interference penalties.

Derek Car blev ved med at kaste i Browns retning og var det ikke til nytilkomne DeSean Jackson, så var Zay Jones i nærheden. Carr ramte Jackson tidligt på et 56-yard touchdown til kampens første point, og i det hele taget spillede den aldrende receiver en stor kamp.

Men det var Cowboys mange penalties, som blev afgørende. Faktisk satte holdet klubrekord med vanvittige med 166 yards på 14 flag. Det mest afgørende kom i overtime, hvor Raiders efter et Micah Parsons sack stod med en tredje down og 18 på egen banehalvdel. Carr kastede dybt i højre i retning af Zay Jones, og Brown blev kaldt for interference og en 43-yard straf. Få plays senere (efter endnu et par Cowboys penalties) sparkede Carlsson sin 29-yard gamewinner.

Dak Prescott kom lidt langsomt i gang, men spillede en vild 4. quarter, hvor han havde 209 af sine 375 passing yards. Hans 32-yard touchdown og efterfølgende 2-pointer til Dalton Schultz udlignede til 30-30 efter Cowboys havde været langt bagud det mest af kampen.

Runningback Tony Pollard leverede dog kampens største spil, da han havde et 100-yard kickoff return for Dallas i tredje quarter, men det er et play som med nederlaget går lidt i glemmebogen.

Derek Carr spillede en flot kamp og ramte på 24 af sine 39 kast med ét touchdowns og ingen interceptions. Raiders er nu 6-0 i sæsonen, når han kaster for over 300 yards.