Den kontroversielle wide receiver bliver hos Super Bowl mestrene og underskriver en et-årig kontrakt

Browns aftale kunne være op til 6,25 millioner dollars, fortæller hans agent til NFL Network. Han er dog “kun” garanteret 3,1 millioner dollars (ca. 17 millioner kr.), med en signing bonus på 2 millioner dollars.

Med Brown på kontrakt betyder det, at Buccaneers som det første hold i NFL-historien har alle 22 startere fra deres Super Bowl sejr til rådighed igen næste sæson.

Brown begyndte sidste sæson med otte spilledages karantæne for at have overtrådt NFLs regler for anstændig opførsel, og Buccaneers headcoach Bruce Arians rystede på hovedet hver gang, han blev spurgt om klubben ville hente Brown efter karantænen var overstået.

Alligevel må Tom Brady have kildet sin træner de rigtige steder, for quarterbacken fik sit ønske opfyldt, da hans gode ven og tidligere holdkammerat (i et par uger) hos Patriots alligevel skrev under med Buccaneers.

En af årsagerne var måske prisen, for Bucs fik en af ligaens potentielt farligste våben for en slik. Hans grundløn var 750.000 dollars med forskellige bonusordninger indbygget.

Nu får han en noget højere løn, men det er stadig langt fra de 17 millioner om året, han fik hos Raiders, inden det slog helt klik for ham i 2019.

Den nu 32-årige receiver førte Buccaneers i de sidste fem uger af grundspillet i antallet af kast leveret i hans retning, og han tabte ikke en eneste bold hele sæsonen. Da han samtidig har opført sig som det Bruce Arians kalder en “model citizen” var Bucs altså klar til at forlænge ansættelsen med et år.

Med Brown tilknyttet og Chris Godwin på kontrakt er wide receiver ikke et stort behov for Buccaneers i weekendens NFL draft. Til gengæld kunne de måske tænkes at drafte fremtidens quarterback allerede i første eller anden runde.

Læs også: Mock Madness. Teis Jorangers 7 runders mock draft

Brown blev draftet i 6. runde i 2010 og spillede de første ni sæsoner af sin karriere for Pittsburgh Steelers. Han blev valgt til Pro Bowl syv gange og var All Pro fire gange for klubben, inden han skiftede til Raiders og kom derfra til Patriots. Han har grebet 886 bolde for 11.746 yards med 79 touchdowns i sine 139 kampe over 11 sæsoner, og han har ført NFL i catches og yards to år.