Har du nogensinde set 259 perfekte valg i en mock draft? Ikke før nu! Det er blevet tid til Teis Jorangers årlige syv runders mock draft, hvor der selvfølgelig aldrig rammes ved siden af.

Det er fint nok med mock drafts af første runde af NFL-draften, men de rigtige mock draft-krigere kigger selvfølgelig ud i fremtiden og forudsiger alle 259 valg.

Herunder får I mit bud på alle syv runder af 2021-draften, som jeg ser tingene her en dag før draften. Og ja, jeg har inkluderet en del trades og nogle solide overraskelser, fordi vi alle ved, at intet går som forventet i draften.

I får første de 32 valg med lidt forklaringer, hvorefter de seks andre runder vil ligge i en tabel på side 3.

I er velkomne til at stille spørgsmål direkte til mig på Twitter, hvis I undrer jer over et valg.

Pick 1-16

1

Jacksonville Jaguars

Trevor Lawrence, QB, Clemson 

Ikke meget at skulle snakke om her. Det har været kendt siden starten af draftprocessen. Lad os komme videre. Der er trods alt 258 valg endnu.

2

New York Jets

Zach Wilson, QB, BYU

Heller ikke meget tvivl om det her valg. Alt har i en måneds tid peget utvetydigt på Zach Wilson. Videre!

3

San Francisco 49ers

Fra Texans via Dolphins

Mac Jones, QB, San Francisco 49ers

Efter to sikre valg, så rammer vi allerede muren ved det tredje valg. Jeg ved simpelthen ikke, hvad 49ers gør. For mig er det tæt på 50/50 mellem Jones og Trey Lance. I sidste ende går jeg med insidernes første fornemmelse, hvor alle pegede på Jones. Beklager, 49ers-fans. Jeg ville også have valgt noget andet.

4

Atlanta Falcons

Kyle Pitts, TE, Florida

Hvis Trey Lance går treer, så føler jeg mig ret sikker på, at Pitts er valget for Falcons. Men hvis Lance stadig er på brættet, kunne jeg godt se dem vælge ham selv eller trade valget til en quarterback-hungrende hold. I sidste ende tror jeg på Pitts.

5

Cincinnati Bengals 

Ja'marr Chase, WR, LSU

Det her valg virker som de mest sikre valg i draften udover de to første. Alt peger på, at Bengals vil genforene Joe Burrow med sin stjernereceiver fra LSU.

6

Miami Dolphins

Jaylen Waddle, WR, Alabama

Penei Sewell er fristende, da man kan flytte Robert Hunt ind på guard, hvor han bør være bedre. Jeg sidder bare med fornemmelsen af, at Dolphins vil tilføje en playmaker til at hjælpe Tua, og når Pitts og Chase er væk, går de med tredjevalget.

7

Washington Football Team

TRADE: Washington op fra 19 til 7 (Lions)


Trey Lance, QB, North Dakota State

Trey Lance og Justin Fields er på brættet, men hvem vil op? Jeg tror, at Washington er de mest aggressive og tilbyder Lions den bedste pakke. Og de vælger ikke Justin Fields, men Trey Lance. Fields virker bare ikke som det varmeste navn i NFL-kredse.

8

Carolina Panthers

Jaycee Horn, CB, South Carolina

Jeg var egentlig længe overbevist om, at offensive tackle ville være valget, men der har været stærke rygter de sidste dage om, at Panthers er rigtig varme på Horn, og han nævnes oftere og oftere som den første forsvarsspiller valgt. Deraf en lille curveball her ved 8. valget.

9

Philadelphia Eagles

TRADE: Washington op fra 12 til 9 (Broncos)

Patrick Surtain, CB, Alabama

Jaycee Horn røg, og Eagles vil meget gerne tilføje en cornerback. Derfor skulle de op forbi Cowboys og Giants, der begge rygtes inde i cornerback-markedet. Eagles havde flest valg i årets draft og kunne tillade sig at tage et lille hop uden problemer. Surtain og Darius Slay skal nok være en god duo.

10

Dallas Cowboys

Penei Sewell, OT, Oregon

Ingen af de to bedste cornerbacks er tilgængelige, så Cowboys må kigge andre veje. Tyron Smith har været rigtig meget skadet, og den offensive linje var usikker sidste år. Sewell kan spille både tackle eller guard her i starten og på lang sigt afløser han Tyron Smith.

11

New England Patriots

TRADE: Patriots op fra 15 til 11 (Giants)

Justin Fields, QB, Ohio State

David Gettleman trader aldrig ned! Jo, i år gør han! Ingen cornerbacks og ingen andre navne, man bare skal have lige her. Samtidig er Patriots i røret, fordi Justin Fields er faldet ud af top 10. De turde simpelthen ikke vente længere i frygt for, at hold i nederste del af første runde ville hoppe op.

12

Denver Broncos

TRADE: Broncos ned fra 9 til 12 (Eagles)

Rashawn Slater, OT, Northwestern

Broncos har været rygtet inde i QB-markedet, men jeg tror ikke, de er interesserede i Fields, og i denne mock var det Washington der løb med Lance. I stedet hopper de et par pladser ned og snupper Rashawn Slater, der med det samme kan gå ind og overtage højre tackle fra upålidelige Ju'Wuan James.

13

Los Angeles Chargers

DeVonta Smith, WR, Alabama

DeVonta Smith fik prisen som sidste års bedste college-spiller, men hans ranglede statur skræmmer mange NFL-hold. Derfor tror jeg, at han falder ud af top 10, hvor Chargers kan samle ham op med åbne arme. Smith og Allen på samme hold. Whew, der ryger nogle ankler hos cornerbacks i 2021.

14

Minnesota Vikings

Kwity Paye, EDGE, Michigan

Vikings-fans skriger på offensiv linje, og Alijah Vera-Tucker giver mening, men jeg tror bare, at Rick Spielman og kompagni er rasende ligeglade. De skal have sig en atletisk pass rusher. Paye stinker af Vikings, hvis ikke Cowboys overrasker og tager ham med 10. valget.

15

New York Giants

Trade: Giants ned fra 11 til 15 (Patriots)

Micah Parsons, LB, Penn State

Fra det øjeblik, at Giants valgte tæt på top 10, stank Micah Parsons langt væk af en Gettleman-favorit. Derfor holder jeg også fast i det, selvom der går rygter om, at Joe Judge er lun på DeVonta Smith, mens andre i organisationen gerne vil gå cornerback.

16

Arizona Cardinals

Alijah Vera-Tucker, OT/OG, USC

Rygterne går på, at Cardinals gerne vil op i draften for at sikre sig et af de tre store navne på receiver. Jeg kunne dog ikke finde en trade, der lige passede ind. Derfor gør de det fornuftige og bliver ved 16. valget og tager noget hjælp til en halvsvag linje. Vera-Tucker kan både spille guard eller vinde jobbet højre tackle, hvis Josh Jones/Kelvin Beachum ikke er gode nok.

Næste side: Anden halvdel af første runde