Den arbejdsløse receiver har på sin Twitter-profil svinet ligaen til, blot en uge inden han skal mødes med ligakontoret og diskutere voldtægtsanklagerne mod sig

De sidste seks måneder i Antonio Browns karriere har været en lektion i dårlig beslutningstagen, der har resulteret i fyringer hos først Oakland Raiders og siden New England Patriots. Og de dårlige beslutninger fortsætter.

Tidligere i dag rapporterede ESPN’s Josina Anderson, at Antonio Brown og ligakontoret har aftalt et møde næste torsdag, hvor Brown får mulighed for at bedyre sin uskyld overfor NFL-komissær Roger Goodell. Selvom voldtægsanklagerne mod Antonio Brown er blevet droppet af anklagemyndigheden og altså ikke får retsligt efterspil, har NFL sin egen jurisdiktion. Brown risikerer derfor en lang karantæne, hvis Goodell og kompagni finder ham helt eller delvis skyldig.

Tweetet siger ved en fejl onsdag, hvilket Josina Anderson rettede i et efterfølgende tweet.

Man skulle derfor mene, at det er i Browns bedste interesse at holde sig gode venner med ligakontoret, ihvertfald indtil hans skæbne er blevet afgjort. Men den holdning deler Antonio Brown tilsyneladende ikke. Godt to timer efter Josina Anderson rapporterede om mødet, valgte den 31-årige receiver at sende en regulær sviner i ligaens retning.

– Forestil jer at tilpasse jer et system, at give 100 %, for så at se dem behandle mig så uretfærdigt. De tjener penge på mit sved og blod. F*ck NFL, jeg vil aldrig spille i det l*rt, de behandler sorte mennesker forfærdeligt. Rens mit navn og **** jer selv.

Opdatering: Antonio Brown har sidenhen valgt at slette sit tweet, der dog nåede at være oppe i adskillige timer.

Hvorvidt tweetet får direkte konsekvenser for Brown og hans sag ved vi endnu ikke, men det har næppe nogen gavnende effekt på hverken hans eventuelle karantæne eller hans fremtidige jobmuligheder. Som Josina Anderson og andre NFL-journalister har rapporteret, har adskillige hold vist interesse i Antonio Brown, men alle har afventet NFL’s afgørelse.

Hvis Brown fortsætter med at vise dårlig dømmekraft, risikerer han, at endnu flere hold beslutter, at hans åbenlyse talent ikke opvejer de lige så åbenlyse brister udenfor banen.

Skriv en kommentar