Traditionen tro har NFL-spillet Madden simuleret årets Super Bowl og fundet en vinder i kampen mellem Rams og Bengals.

Og lad os bare sige det med det samme. Den bliver tæt, og det bliver med touchdowns af flere af de helt store stjerner.

Vi røber ikke vinderen her, men du kan se Marshawn Lynch gennemgå kampen nederst. Det er i øvrigt både sjovt og fedt lavet.

I mange år var Madden-kampen faktisk en ganske god målestok for, hvordan den rigtige Super Bowl ville forløbe, men i de senere år har spillet ikke ramt helt plet.

Til gengæld var simulationen i Super Bowl 49 mellem Seattle Seahawks og New England Patriots skræmmende præcis i sin forudsigelse.

Spillet ramte både pausestilling og resultatet med en sejr til Patriots på 28-24, og simuleringen forudså såvel et touchdown af Gronkowski, som Patriots store comeback.

Siden har spillet dog ramt forkert på fire af de seneste seks Super Bowls, men ellers har Madden-kampen næsten været en spoiler for dem, der ønskede at bevare spændingen til søndag nat.

Sådan er det gået for Madden-spillets forudsigelser

Madden-spillet har ramt plet på 11 ud af de sidste 18 Super Bowls, men sidste år fejlede spillet voldsomt, da Bucs kørte Chiefs over.

Her kan du se, hvordan det er gået i alle Madden-kampene og den efterfølgende rigtige Super Bowl.

Hvordan går Super Bowl LVI?

På søndag spilles Super Bowl LVI, og her er det som bekendt Los Angeles Rams og Cincinnati Bengals, der mødes. Madden har simuleret kampen, og den kan du se her:

LÆS IKKE VIDERE, hvis du ikke vil vide, hvordan Madden-kampen ender!

Sådan gik Super Bowl LVI ifølge Madden 22:

Første halvleg:
Bengals kommer på tavlen først. Joe Burrow kaster til – big surprise – Ja’Marr Chase. 10-yard touchdown og 7-0 til Bengals.

Men Bengals kommer ikke yderligere på tavlen i første halvleg, hvor Rams til gengæld scorer to touchdowns. Først på et 4-yard løb af Soni Michel touchdown, og derefter på et 32-yard touchdown catch af Cooper Kupp, og en 14-7 føring ved pausen.

Anden halvleg
Der kommer kun en scoring i tredje quarter, og det er faktisk et defensivt touchdown. Matthew Stafford kaster bolden til Bengals corner Eli Apple, der returnerer den 29 yards til touchdown og udligning til 14-14.

I fjerde quarter kommer Cincinnati igen foran. Burrow rammer Tee Higgins, der scorer og bringer Bengals foran 21-14. Rams svarer dog hurtigt igen, da Odell Beckham Jr. griber touchdown fra Stafford og udligner til 21-21.

Men som vi har set det flere gange i år, så formår Bengals at komme indenfor field goal afstand til allersidst. Rookie kicker Evan McPherson rammer fra 49 yards på kampens sidste play og giver Bengals sejren i Super Bowl LVI.