Super Bowl LVIII (58) skulle have været spillet i New Orleans første søndag i februar 2024, men en legendarisk folkefest får nu NFL til at flytte den.

Mens de høje herrer i NFL hovedkontor på 5th Avenue i New York lige nu går rundt med store panderynker i bekymringen om at Corona kommer til at flytte Super Bowl til februar, så har de nu valgt at flytte finalen om fire år.

Las Vegas får for første gang i historien æren at være vært for Super Bowl, når NFL sender det store finalecirkus til Sin City i 2024.

Årsagen skal findes i, at tilføjelsen af den ekstra runde i grundspillet, der betyder at Super Bowl i 2024 kommer i karambolage med en anden stor begivenhed i New Orleans, den traditionsrige Mardi Gras.

Men NFL deler ikke opmærksomheden med nogen eller noget, så udsigten til at alt fra restauranter til hoteller til bybilledet ville være optaget af noget andet, har nu fået NFL til at sende Super Bowl Las Vegas.

New Orleans bliver dog ikke snydt, da NFL allerede har besluttet, at Super Bowl LIX vender tilbage til The Big Easy i 2025. LIX-tallet betyder 59, og dermed får New Orleans alligevel sin finale, og kommer op på siden af Miami med 11 afholdte Super Bowls.

Den ekstra spilleuge i grundspillet bliver indført fra 2021 eller 2022, og det betyder samtidig at Super Bowl fremover bliver spillet en uge senere, og dermed altså rykkes til anden søndag i februar. Dermed rammer NFLs finale ind i Mardi Gras i 2024, men ikke i 2025, hvor folkefesten først finder sted d. 4. marts.  

Las Vegas har for første gang i år fået et NFL-hold, da Raiders som bekendt er flyttet til byen. NFL ville fejre velkomsten i den nye by med et stort anlagt draft-party, men det fik Corona aflyst. Samtidig har Raiders besluttet, at spille hele deresførste sæson på det nye stadion uden tilskuere. Desuden skulle årets Pro Bowl have været spillet i Las Vegas, men den valgt NFL at aflyse i går.

Derfor får Las Vegas nu det ultimative plaster på såret ved at få tildelt en Super Bowl.