Det sted i USA, hvor der årligt bliver drukket mest Corona øl, bliver nu ramt af virussen med samme navn.

Endelig er NFL kommet til Las Vegas, og den store beslutning og nye by i NFL-sammenhæng skulle fejres og indvies med et kæmpe show i forbindelse med NFL-draften i slutningen af april.

Nu er de planer definitivt skrottet.

Journalist Sam Farmer fra avisen LA Times fortæller, at NFL nu er i gang med at planlægge et setup, hvor draften bliver afviklet i et tv-studie, og hvor tv-transmissionen løbende stiller over til de forskellige klubbers “war room”, hvor man som seer kan følge med i, hvilke beslutninger der tages, hvorfor og hvordan.

NFL har endnu ikke bekræftet disse planer, men i en skrivelse sendt rundt til alle klubber, som LA Times har opsnappet, skriver NFL Commissioner Roger Goodell: “Planlægningen af draften er et godt eksempel på, hvordan vi er nødt til at tænke anderledes, omfavne teknologi og samarbejde.”

Her er uddrag af artiklen fra LA Times

Goodell skriver senere : “Selvom der har været ændringer i den måde, vi arbejder på og i flere af vores planer, så er det fortsat vores største ønske at opretholde NFLs status og være med til at løfte humøret i Amerika.

Og han slutter: “I hører mere fra os i de næste dage og uger omkring, hvordan vi har tænkt os gøre dette, og jeg håber, at I vil komme med jeres ideer til dette.”

Lettere kryptisk, men ikke desto mindre i overensstemmelse med det Sam Farmer mener at vide. Det harmonerer samtidig med det faktum, at NFL i forrige valgte at aflyse det stort anlagte live event i Las Vegas i forbindelse med draften.

Draften afholdes fortsat fra torsdag d. 23. april til lørdag d. 25. april, men ifølge LA Times bliver der nu hverken live event eller draft i Las Vegas.