Covid-19 har haft en enorm indflydelse på hele sportsverdenen, hvor XFL, fodboldligaer og NBA er blevet sat fuldstændig på pause. Og nu får det også indflydelse på NFL.

Når NFL-draften løber af stablen i april, bliver det nemlig uden et live-event. Det meddeler NFL i en pressemeddelelse.

Dog vil NFL-draften stadig blive afholdt fra den 23. til den 25. april, og det blive vist på tv, skriver NFL. Der vil bare ikke være et live-event samtidig.

Det var ellers planen, at et stort event skulle afholdes i Las Vegas, hvor tusindvis af tilskuere skulle samles og høre NFL-kommisær Roger Goddell annoncere de forskellige draftvalg. Men sådan kommer det altså ikke til at foregå. I stedet vil NFL overveje “kreative måder” at afholde draften på, skriver de.

Roger Godell beklager overfor Las Vegas, at eventet er blevet aflyst.

– Denne beslutning afspejler vores største prioritet, som er alle fans og borgeres helbred og sundhed. Selvom dette udfald er skuffende både for NFL og for Las Vegas, ser vi frem til at samarbejde med Raiders, byen Las Vegas og Las Vegas Convention and Visitors Authority om et fremtidig NFL-draft, mens vi også vil vurdere mulighederne for andre større NFL-begivenheder i Las Vegas i fremtiden, herunder Super Bowl, siger Roger Godell om udsættelsen.

Se hele pressemeddelelsen her: