Vi er nået til uge seks og i sæsonens første fem uger har jeg formået at ramme ved siden af på seks kampe i hver eneste runde. Det må da give en form for præmie. Holder jeg fast i den trend rammer jeg rigtigt på ni kampe i denne uge, men lad os se, om vi ikke kan presse det op på 10. Her er ugens vindere for uge seks.

San Diego Chargers – Denver Broncos, 22-27 (torsdag)
Trevor Siemian holder fast i, at han er tilbage for Broncos i denne uge. Desuden er tackle Donald Stephenson og tight end Virgil Green tilbage fra skader, hvilket bør hjælpe løbespillet en del. Denver mangler træner Gary Kubiak, der holder en uge fri efter sygdom i forbindelse med sidste uges kamp, men hos Chargers bliver spillerne ved med at falde som fluer. Desuden er kampe i San Diego ofte nærmest hjemmekampe for Broncos på grund af mængden af Broncos-fans i San Diego. Jeg tror på, at Denver kommer tilbage på sporet – for Chargers-træner Mike McCoy bliver det sidste kamp i spidsen for holdet. Han er fyret i morgen.

Buffalo Bills – San Francisco 49ers, 37-17
49ers skifter quarterback, men lige lidt hjælper det. Bills er stærkt kørende for tiden, og jeg glæder mig til at se, hvor mange point, de kan score mod et 49ers-forsvar, der i den grad mangler Navorro Bowman i midten. Stor kamp til Lesean McCoy på vej?

Chicago Bears – Jacksonville Jaguars, 23-28
Jaguars har haft friuge og god tid til at forberede sig på mødet med Bears. De skal godt nok en tur til Chicago, men det er ikke umiddelbart fordi de har virket skræmmende i år. Jaguars har skuffet mig – og sikkert også andre – men de har stadig kvalitetsspillere på mange positioner.

Detroit Lions – Los Angeles Rams, 22-19
Stor sejr for Lions i sidste uge over hidtil ubesejrede Philadelphia Eagles. De følger op med endnu en sejr i denne uge, der er vigtig, hvis de vil gøre sig bare de mindste forhåbninger om slutspillet. Rams er startet udmærket, men tillod 30 point mod Bills i sidste uge og har på trods af tre sejre været ganske utilregnelige forsvarsmæssigt. Offensivt har de bestemt ikke imponeret.

Miami Dolphins – Pittsburgh Steelers, 13-31
Steelers er bare et langt bedre hold end Dolphins lige nu. Miami har skuffet stort i denne sæson, hvor de ellers håbede endelig at kunne presse New England Patriots. Det har de været langt fra, og Steelers sender dem længere ned i dyndet med endnu en brandkamp af Ben Roethlisberger og Le’Veon Bell.

New England Patriots – Cincinnati Bengals, 27-20
Tom Brady var skarp i sin sæsondebut i sidste uge, og Bengals har fået en forfærdelig start på sæsonen. Jeg har svært ved at se, at tingene skulle blive bedre for Bengals, når de rejser til Foxborough og Bradys første hjemmekamp i denne sæson.

New Orleans Saints – Carolina Panthers, 24-31
Cam Newton er formentlig tilbage på banen for Panthers søndag, og det fortæller mig, at holdet også kommer tilbage på sporet med en sejr. De fleste Saints-kampe er højtscorende, så det bliver denne også. Cam fører Panthers til et vindende touchdown i de sidste par minutter af kampen. Game on Falcons!

New York Giants – Baltimore Ravens, 21-23
Ravens har skiftet offensiv koordinator, og det giver pote, fordi Giants ikke helt ved, hvad de skal forvente. Kampen bliver tæt, og den spilles i New York, så man skal aldrig afskrive Eli Manning og co. Jeg tror dog, at Baltimore vil komme med nogle nye småting på angrebet, som kan forvirre og give flere store spil.

Tennessee Titans – Cleveland Browns, 23-20
Hvem bliver quarterback for Browns i denne uge? Formentlig Cody Kessler. Og det kan være fint for Browns. Men ikke godt nok. Titans har et habilt forsvar, og i Tennessee kan det blive svært for Browns at score point. Derfor må de vente lidt endnu med at få sæsonens første sejr.

Washington Redskins – Philadelphia Eagles, 17-24
Divisionsopgør. Nærmest lokalopgør. Eagles virker som et stærkere hold i år, men der er masser af muligheder for Redskins. Det bliver afgørende, om Eagles kan finde tilbage til de takter på forsvaret og den boldsikkerhed på angrebet, de viste før sidste uges nederlag til Detroit Lions.

Oakland Raiders – Kansas City Chiefs, 26-20
Virkelig spændende divisionsopgør, og formentlig meget sigende for den interne rangorden i AFC West. Raiders er 4-1, mens Chiefs er 2-2 og kommer fra en friuge. Kampen spilles i Oakland, og det tæller til Raiders’ fordel. Jeg tror, de hiver den hjem med nød og næppe. Med mit bud på Broncos-sejr torsdag vil det virkelig presse Chiefs hårdt i kampen om AFC West.

Green Bay Packers – Dallas Cowboys, 31-28
Altid interessante opgør mellem Packers og Cowboys. Packers-angrebet har ikke været helt op til niveau i år, men de er som altid godt med alligevel. Cowboys har nærmest fået en drømmestart på sæsonen og vil satse stort på, at Ezekiel Elliott kan løbe en sejr hjem. Kampen spilles dog på Lambeau Field, så jeg tror, at Packers trækker sig sejrrigt ud i sidste ende.

Seattle Seahawks – Atlanta Falcons, 23-17
Broncos-forsvaret kunne ikke stoppe Falcons. Kan Seahawks? Seahawks vil gøre alt for at forsøge at lukke ned for de hurtige Falcons-runningbacks, og Richard Sherman skal forsøge at lukke ned for Julio Jones. På hjemmebane tror jeg, at det lykkes. Seahawks vinder.

Houston Texans – Indianapolis Colts, 27-23
Falder hjulene helt af for Texans nu? Der er ingen tvivl om, at de på papiret er et stærkere hold end Colts, men hvor meget betyder det, at de ikke har J.J. Watt? Anyway, de kan godt gå hen og tabe her, men på hjemmebane bliver de svære at stoppe for et Colts-forsvar, der ikke glimrer med sine stjerner. Omvendt kan Andrew Luck få det svært, hvis Jadeveon Clowney og co. Får held til at overrumble Colts’ offensive linje.

Arizona Cardinals – New York Jets, 34-26 (mandag)
Arizona har fået en frygtelig start på sæsonen. Men Carson Palmer er tilbage, og de fik oprejsning i sidste uge mod 49ers. De spillede torsdag, og spiller nu først mandag, så der har været masser af tid til at forberede sig. Det betyder, at jeg godt kan se en meget svær kamp for Ryan Fitzpatrick og co., der skal finde noget andet frem, end det har været tilfældet i de seneste uger, hvor Fitzpatrick har kastet nærmest utallige interceptions.

Byes: Vikings, Buccaneers

Sidste uge: 8-6
I alt: 47-30

Spiltips fra NordicBet
Min dyst med Alex Rye fra Oddsforum blev afsluttet i sidste uge, og tro det eller ej, så endte jeg med at vinde. 2000 kr. blev i løbet af de fem uger til 2646, og de penge går nu til Hjerteforeningen. Der skal lyde en kæmpe tak til NordicBet for at være med til at sætte dysten op – og tak til Alex for god konkurrence!

Jeg vil naturligvis fortsætte med at komme med bets hver eneste uge holde styr på mit regnskab. Beholdningen er nu: 2646 kr.

Her er ugens spiltips: (Alle odds er fra NordicBet)

Seattle Seahawks – Atlanta Falcons Antal point (inkl. overtid): Under 45.5 (Odds 1.90)
Jeg må gå med min mavefornemmelse her.  Jeg har kampen til at slutte med 40 point, og en forskel på 5,5 point er for meget til, at jeg kan lade være med at spille den – Indsats 100 kr.

New York Giants – Baltimore Ravens : Vinder – Baltimore Ravens (Odds 2.24)
Jeg har personligt Ravens til at vinde her, så med odds 2.24 er der ikke rigtig nogen tvivl om, jeg vil sætte mine penge her. Det bliver en tæt kamp, men der er også gode penge at hente – Indsats 100 kr.

Chicago Bears – Jacksonville Jaguars : Vinder – Jacksonville Jaguars (Odds 2.22)
Hvem skulle have troet, at Bears kunne være favorit til en kamp i denne sæson. De er på hjemmebane, og det gør forskellen. Men Jaguars har haft en god lang uges forberedelse og hiver sejren hjem – Indsats 100 kr.

Oakland Raiders – Kansas City Chiefs : Vinder – Oakland Raiders (Odds 1.91)
Denne kamp kommer til at afhænge af hjemmebanefordelen, og den går til Oakland Raiders, der har set skarpe ud angrebsmæssigt. Chiefs har vist lidt spørgsmålstegn i denne sæson, men det taler til deres fordel, at de har haft en uges ekstra tid til at forberede sig. Her er det dog ikke nok – Indsats 100 kr.

Total indsats: 400 kr.
Mulig gevinst: 827 kr.