For tredje uge i træk ramte jeg på 10 ud af 16 kampe i sidste uge. Ikke helt tilfredsstillende, hvis du spørger mig selv, men dog meget konsekvent. I denne uge har vi dog kun 15 kampe, fordi de første to hold – Packers og Eagles – sidder over. Her er vinderne i uge 4.

Cincinnati Bengals – Miami Dolphins, 31-20 (torsdag)
Bengals rejser sig på hjemmebane torsdag aften. De har ikke ry for at være specielt gode i primetime-kampe de senere år, men Dolphins imponerer ingen i denne sæson.

Jacksonville Jaguars – Indianapolis Colts, 26-31
Denne kamp kan sagtens blive mere højtscorende, men jeg tror den lander her omkring. Colts kan med Andrew Luck altid spille en rigtig god kamp, og Jaguars har slet ikke lignet det hold, jeg regnede med i år.  Blake Bortles spiller ikke op til niveau, og

Atlanta Falcons – Carolina Panthers, 17-21
Falcons kommer ned på jorden efter 45 point mod Saints i mandags. De har en lidt kortere uge til at forberede sig, og Panthers’ forsvar er bare langt bedre end Saints’ ditto. Panthers må – trods to tidlige nederlag – stadig betragtes som et af de bedste hold i ligaen, og det viser de her.

Baltimore Ravens – Oakland Raiders, 23-27
Ravens er ubesejret, og det er er en overraskelse. Men deres modstandere har en samlet score for de første tre kampe på 1-8, så måske kan man godt forstå hvorfor. Raiders’ forsvar har været skuffende i de første uger, men fik lidt styr på det i sidste uge, hvor man kun tillod ti point i sejren over Titans. Jeg tror, Raiders er så meget bedre end Ravens, at de hiver en udesejr hjem her.

Chicago Bears – Detroit Lions, 17-28
Indtil Chicago Bears vinder en kamp kommer jeg til at vælge imod dem. De er lige nu det dårligste hold i NFL, og det kan jeg sige uden at blinke. Lions fik en dårlig start mod Packers i sidste uge, men kom igen og tabte ”kun” med et touchdown. Søndag kommer de helt tilbage på sporet igen og slår et svagt Bears-mandskab.

Houston Texans – Tennessee Titans, 17-13
Texans er hjemme i Houston igen med ekstra kræfter efter en lang uge. Men nederlaget til Patriots på 27-0 må stadig svide lidt. For at gøre ondt værre er J.J. Watt røget på injured reserve og er ude på ubestemt tid. Det var nok ikke drømmescenariet. Når det så er sagt, så kan angrebet køre den hjem for Texans hjemme i varmen.

New England Patriots – Buffalo Bills, 24-22
Hvem havde troet, at Patriots skulle starte 4-0 uden Tom Brady? Ikke mig i hvert fald. Der er stadig en chance for, at Bills kan overraske og vinde i Foxboro, men jeg tror alligevel ikke rigtig på det. Faktisk kan det godt blive meget svært at se, hvem der skal slå Patriots i år – i hvert fald på hjemmebane.

New York Jets – Seattle Seahawks, 17-24
Jets lagde et kæmpe æg i sidste uge, og selvom det kommer til at gå bedre i denne uge, så taber de stadig. Nøglen for Jets til en sejr vil være at udnytte Seahawks’ middelmådige offensive linje og komme tidligt og ofte frem til quarterback Russell Wilson. Han døjer med en småskadet ankel, og der skal derfor måske ikke så meget til for at ødelægge hans rytme og fjerne et af hans våben; evnen til at løbe.

Washington Redskins – Cleveland Browns, 27-20
Browns burde have slået Dolphins I sidste uge, men tre missede field goals – det sidste i de døende sekunder af kampen – blev afgørende. Meget symptomatisk for Browns, der bliver ved med at finde måder at tabe. I dette opgør mod Redskins forventer jeg, at Kirk Cousins får lidt oprejsning for sin middelmådige sæsonstart for hjemmeholdet og fører dem til sejr.

Tampa Bay Buccaneers – Denver Broncos, 17-26
Bookmakerne har denne kamp til at være tættere end min forudsigelse. Og Broncos spiller for det meste kun tætte kampe i den seneste tid. Men de har alligevel vundet to ud af tre kampe i denne sæson med 12 og 14 point, og Buccaneers virker ikke ligeså gode som Bengals, Colts eller Panthers. Kampen spilles i Tampa, men jeg tror alligevel, at Broncos vinder ret sikkert.

Arizona Cardinals – Los Angeles Rams, 19-17
Rams spiller altid tætte kampe mod divisionsmodstandere. Og Cardinals har virkelig skuffet i de første kampe i denne sæson. Men hjemme i Glendale, Arizona har de hjemmepublikummet med sig og kan med en hurtig start køre Rams over. Starter de langsomt bliver det en krig til det sidste.

San Diego Chargers – New Orleans Saints, 34-31
Saints gør alt for at forsvare sin position som det dårligste forsvar i NFL, og de får endnu en chance, når de skal på besøg i San Diego søndag. Chargers bliver igen og igen ramt af skader, men angrebet bør være godt nok til at score flere point end de ofte mange point, Drew Brees sætter på kontoen.

San Francisco 49ers – Dallas Cowboys, 20-28
Et old school opgør i NFC mellem to tidligere supermagter. Cowboys er måske på vej til at blive det igen, men der er stadig et stykke vej. De kan tage et skridt videre med en sejr over 49ers, der er lidt svære at blive kloge på. Kan de score point nok mod Cowboys til at overraske? Eller snupper Cowboys sin tredje sejr i denne sæson?

Pittsburgh Steelers – Kansas City Chiefs, 22-20
Et meget spændende aftenopgør søndag. Steelers fik klø af Eagles i sidste uge, mens Chiefs udraderede Jets med blandt andet seks interceptions. Det er ikke sjovt at spille mod Steelers på Heinz Field, men jeg tror, at Chiefs kommer til at gøre et meget hæderligt stykke arbejde. Jeg tror også, at Steelers snupper sejren på et sent field goal og holder sin placering i AFC North-ræset.

Minnesota Vikings – New York Giants, 23-13 (mandag)
Jeg havde aldrig forventet, at Vikings kunne få den start, de har fået, uden Teddy Bridgewater og Adrian Peterson. Men meget på linje med, hvad der gav Broncos en Super Bowl i sidste sæson, så har suverænt forsvarsspil gjort sit til, at Vikings er ubesejret. Jeg tror, at Giants får svært ved at score point, og Eli Manning skal nok blive lokket til at par turnovers. Måske også en enkelt eller to, der fører til point til Vikings.

Byes: Green Bay Packers, Philadelphia Eagles

Sidste uge: 10-6
I alt: 30-18

Ugens spiltips fra NordicBet
I sidste uge havde jeg for første gang profit, da tre ud af fire væddemål gik hjem – det sidste blev annulleret, da Baltimore Ravens vandt med præcis to point over Jacksonville Jaguars. Den gode uge betyder, at jeg nu fører i den interne dyst med Alex Rye fra Oddsforum med to uger tilbage. Lad os se, om jeg kan holde den kørende i denne uge.

Profit sidste uge: 301 kr.
Samlet beholdning: 2220 kr.

Baltimore Ravens – Oakland Raiders: Vinder – Oakland Raiders  +2,5 (Odds 2,23)
Det var svært at finde gode kampe i denne uge. Derfor vil du også se, at alle mine bets er med handicap. Jeg tror, at Raiders vinder, så det var et oplagt bet. Jeg har dog givet dem lidt luft, så de kan tabe med et par stykker uden er væddemålet er tabt. – indsats: 100 kr.

Chicago Bears – Detroit Lions: Vinder – Detroit Lions -3,5 (Odds 2,28)
Jeg er ikke nervøs for Lions, så dette var et oplagt væddelmål. Der var ikke nok værdi at spille lige på, synes jeg, men hvis jeg skal følge min egen forudsigelse bliver det også en sejr, der er lidt større for Lions. Så jeg sætter mine penge på, at de vinder med mindst fire point. – indsats: 100 kr.

Tampa Bay Buccaneers – Denver Broncos: Vinder – Denver Broncos -3,5 (Odds 2,05)
Buccaneers er uden Doug Martin, og det er en kæmpe fordel for Broncos. To ud af tre kampe i denne sæson har Broncos vundet med mindst 12 point, og jeg tror, at forsvaret kan lukke ned for Jameis Winston og co. Så jeg er godt tilfreds med odds 2,05 på at Broncos vinder med mindst fire point. – indsats: 100 kr.

San Francisco 49ers – Dallas Cowboys: Vinder – Dallas Cowboys -2,5 (Odds 1,91)
Jeg tror, at denne kamp bliver relativt tæt. Men jeg er alligevel rimelig overbevist om, at Cowboys til sidst kører 49ers trætte og rykker fra. Så at de skulle vinde med mindst et field goal er meget realistisk her. – indsats: 100 kr.

Total indsats: 400 kr.
Mulig gevinst: 847 kr.