Der venter et brag af et opgør sidst på weekenden mellem Patriots og Seahawks, men inden da er der flere gode divisionsopgør og kampe, der kan få store implikationer for slutspilsbilledet. Vi er nået til uge 10, og her er alle ugens vindere.

Baltimore Ravens – Cleveland Browns, 20-17 (torsdag)
Jeg holder fast i, at Browns’ chance for at vinde en kamp i denne sæson var mod New York Jets. Det lykkedes ikke, og en udekamp mod Ravens er ikke det nemmeste. Det ville dog ikke være første gang, at det var sket, og jeg tror, det bliver en rimelig tæt kamp. Jeg tror bare ikke, udeholdet kan vinde.

Carolina Panthers – Kansas City Chiefs, 24-20
Panthers har fået bedre fat siden sin bye week med to sejre, og Chiefs imponerede ikke mod Jaguars i sidste uge. Det er svært at score point mod Carolina, så jeg er meget spændt på at se, om Chiefs kan følge med her.

Jacksonville Jaguars – Houston Texans, 17-24
Jeg var lidt fristet til at tage Jaguars her. Men de skuffer mig igen og igen og igen. Hvorfor ikke også denne uge? De burde have holdet til at kunne hamle op med Texans, men spillet i denne sæson har vist noget andet.

New Orleans Saints – Denver Broncos, 23-26
Kan Broncos få styr på angrebet? Sidste uges opgør mod Raiders var mod et af de lavere rangerede forsvar i ligaen, og det er Saints også. Omvendt er Saints slagkraftige på angrebet, så det kan blive et meget tæt opgør.

New York Jets – Los Angeles Rams, 13-20
Jets har absolut ingen tillid herfra. Quarterback Ryan Fitzpatrick er småskadet og er ikke engang sikker på at starte kampen. Rams tabte i sidste uge, men holdt kampen tæt mod Carolina Panthers. Jets får svært ved at score point.

Philadelphia Eagles – Atlanta Falcons, 27-30
Eagles’ dygtige angreb kan blive en udfordring for Falcons, men så igen… Matt Ryan er på MVP-niveau i år, og forsvaret er lige så stille ved at blive bedre. Ærgerligt nederlag for Eagles i sidste uge bliver fulgt op med endnu et ærgerligt nederlag i denne uge.

Tampa Bay Buccaneers – Chicago Bears, 24-22
Jeg er egentlig rimelig sikker på, at Bucs vinder. Men jeg tror, det bliver tæt. Bears er begyndt at vise tænder den seneste tid – blandt andet med en overraskende sejr over Minnesota Vikings, men Bucs-angrebet bliver for meget for John Fox’ mandskab.

Tennessee Titans – Green Bay Packers, 34-31
Upset? Well, Packers har spillet bedre på det seneste, men Titans holder fast i AFC South og kæmper for at kunne nå at vinde divisionen. På den måde minder de to hold meget om hinanden i denne sæson. Titans har en af de bedste offensive linjer i ligaen, og det tror jeg bliver afgørende.

Washington Redskins – Minnesota Vikings, 23-20
Taber Vikings for fjerde gang i træk? Det er bookmakerne i hvert fald enige med mig i. Jeg ved ikke, hvad der er sket i holdets bye week, men inden gik de ind som 5-0, nu er de 5-3. Jeg tror det bliver til 5-4, og så venter svære kampe mod Cardinals, Lions og Cowboys.

San Diego Chargers – Miami Dolphins, 35-24
Chargers er bedre end deres record. Det er jeg ikke sikker på, Miami er. Chargers er på hjemmebane, og nyder godt af, at det ikke er dem, der har skullet rejse på tværs af nationen for at spille.

Arizona Cardinals – San Francisco 49ers, 27-17
Hos NordicBet giver en sejr på Cardinals i skrivende stund pengene 1,10 gange igen. Det er ikke meget. Men det er et godt billede på, hvor stor en favorit hjemmeholdet er her. Jeg har været måske en anelse konservativ og skudt dem til en sejr på 10 point. Men det kan sagtens blive meget mere.

Pittsburgh Steelers – Dallas Cowboys, 23-27
Jeg har meget svært ved at vurdere denne kamp. Steelers var virkelig skuffende i sidste uge, og Cowboys kører bare derudaf. Netop momentum er også afgørende for mit bud på kampen. Gul Klud har i øvrigt folk til stede i Pittsburgh og New York i denne uge, så hold øje med lidt reportager her på siden.

New England Patriots – Seattle Seahawks, 27-24
Ugens helt store opgør. En gentagelse af Super Bowl XLVIII, som Patriots vandt til allersidst. Her får vi endnu et tæt opgør, men om det bliver afgjort helt på sidste spil ved jeg ikke. Patriots er virkelig stærke i denne sæson.

New York Giants – Cincinnati Bengals, 23-24 (mandag)
Kan Giants holde momentum eller kommer Bengals med nok friske kræfter efter en friuge til at tage sejren? Giants har vundet tre i træk og hjemme på MetLife vil opbakningen være i top. Spørgsmålet er vel mest, om Giants-forsvaret kan stoppe Bengals’ stærke angreb.

Byes: Bills, Lions, Colts, Raiders

Sidste uge: 9-4
I alt: 80-53

Ugens spiltips fra NordicBet
Uge 9 blev en uge, hvor jeg stort set gik i nul. Så jeg fortsætter bare ufortrødent, hvor jeg slap i uge 8 og satser på, at vi kan være over 3000 inden grundspillet slutter. Husk at alle indskud som sædvanlig er 100 kr.

Profit i sidste uge: 8 kr.
Saldo: 2655 kr.

New Orleans Saints – Denver Broncos: Vinder – Denver Broncos (Odds 2,21)
Ja ja, jeg bliver ved med at tro på mine Broncos. Jeg har et håb om, at spilkaldene i denne uge giver mere mening, og Broncos er godt matchet op mod Saints’ angreb. Odds 2,21 var lidt for fristende.

New York Jets – Los Angeles Rams: Vinder – Los Angeles Rams (Odds 2,04)
Ryan Fitzpatrick forventer selv, at han starter mod Rams, men hvor hæmmet er han af sin skade? Et stygt Rams-forsvar kan hurtigt komme til at gøre ondt på veteranen, så jeg holder på udeholdet.

Tennessee Titans – Green Bay Packers: Vinder – Tennessee Titans (Odds 2,21)
Mit bet her handler mest af alt om, at jeg tror på, Titans kan score flere point end Packers. Med en solid offensiv linje og dertilhørende stærkt løbespil kan de kontrollere kampen, og det bliver afgørende. Hjemmebanefordelen skader ikke.

New York Giants – Cincinnati Bengals: Vinder – Cincinnati Bengals (Odds 2,09)
Bengals har været skuffende i år, men som sagt tror jeg, at Giants kan få svært ved at stoppe et Bengals-angreb, der bør have nok våben til at overvælde hjemmeholdet. Begge hold har en smule momentum og Bengals har haft friuge. Den ekstra hvile kommer til at gøre dem godt.

Total indsats: 400 kr.
Mulig gevinst: 855 kr.