Så er vi klar til spilleuge to i NFL-sæson nummer 100 eller skulle vi kalde den “Antonio Brown skaber overskrifter sæsonen”. 

Der går jo nærmest ikke en dag uden, at der er en mere crazy historie end den anden om den kontroversielle receiver. Jeg skal ikke skrive en længere epistel her, men skulle du have lyst til at læse om AB’s eskapader og det seneste søgsmål mod ham, så kan du gøre det her:  

Antonio Brown beskyldt for voldtægt
Antonio Brown offentliggør privat samtale med Gruden
Antonio Brown fyret af Oakland Raiders
Antonio Brown jubler over fyring

Det er lige nu uvist, om han overhovedet spiller i weekenden for sin nye klub New England Patriots. Det er heller ikke som om, de ligefrem har behov for ham. Patriots var overlegne i spilleuge 1 mod Pittsburgh Steelers.

I denne uge møder de Miami Dolphins, og selvom Tom Terrific og co. traditionelt har det svært i Miami, så bliver det en massakre på søndag. Med eller uden Antonio Brown.   

NFL sæson 100 Ugens kamp
For at fejre NFLs sæson 100 vil ligaen hver uge have én kamp, der symboliserer det historiske. En vigtig kamp, et betydningsfuldt opgør, en Super Bowl rematch, et opgør mellem arvefjender eller en kamp, der kan dateres meget langt tilbage. 

I denne uge er det kampen mellem New York Jets og Cleveland Browns. Hvorfor spørger du sikkert. Men der er en (god) forklaring.

Det er faktisk en gentagelse af den allerførste Monday Night Football kamp, der blev spillet og vist på tv-stationen ABC d. 21. sept. 1970. Browns slog Jets dengang med 31-21. Og ja, kampen i år spilles på mandag, så mon ikke vi får en masse historiske, sjove klip at se. 

Torsdagskampen
Spillerunden skydes i gang natten til fredag med opgøret mellem Carolina Panthers og Tampa Bay Buccaneers. De åbnede begge sæsonen med et nederlag, men måden de gjorde det på, var meget forskellig. Panthers så skarpe ud. Bucs… not so much. 

Der er odds 1,35 på en Panthers-sejr i nat, og det skal du bare spille. 

Spilleuge 2
Nu gælder det så de resterende 15 kampe i anden spillerunde, som jeg bestemt ikke synes er nem. Sidste weekend gav os præcis lige så mange spørgsmål som svar, så der vil igen i denne uge helt sikkert komme nogle gedigne overraskelser. 

Du kan også høre flere spiltips i podcasten NFL Showet, som udkommer hver onsdag.  

Money in the bank
Hver uge får du et spiltip, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Vi er startet godt ud i år, selvom det så lidt kritisk ud undervejs, men Eagles slog Redskins, og dermed er jeg 1-0. 

I denne uge kunne jeg stille og roligt give dig Patriots over Dolphins til 1,05 men det er næsten for lavt et odds, selvom den er stensikker. 

I stedet får du igen et bud på en vinder, der spiller mod Washington Redskins. I denne uge er det Dallas Cowboys, og selvom de er på udebane bør de ikke få problemer med divisionsrivalen.

Angrebet ser stærkt ud, og forsvaret er blvet bedre og bedre besat gennem de seneste sæsoner, og selvom Redskins spillede en flot kamp i søndags, så er der klasseforskel på de to mandskaber.

Der er faktisk et superflot odds på 1,43 for en Cowboys-sejr, og det synes jeg bare du skal spille.

Ugens bedste bet
Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af.

I sidste uge anbefalede jeg Detroit Lions, og hvordan de formøblede den sejr, det har hverken jeg eller de stadig helt forstået. Men faktumer, jeg er 0-1 i denne kategori.

I denne uge skal vi til et lokalopgør mellem New York Giants og Buffalo Bills. Det sjove ved det opgør er, at Bills faktisk hører til i New York, mens Giants jo spiller i New Jersey. Og det er her, på MetLife Stadium, søndagens showdown foregår.

Giants har ikke noget forsvar, og angrebet kan godt flytte bolden, men ikke score point. Bills er i en opbygningsfase, og den unge quarterback Josh Allen er stadig under oplæring. Jeg tror dog, at han og Bills trækker det længste strå.

Bills er faktisk favorit, men oddset på dem er ganske højt. 1,82 får du igen for en sejr. Vil du gerne have lidt mere i posen, så spil dem på handicap med mere end 3 point til odds 2,35.      

Vind NFL-rejse
I samarbejde med Oddset har vi en konkurrence kørende gennem hele NFL-sæsonen, hvor du kan vinde en NFL-rejse i 2020 til en værdi af kr. 10.000.

Du kan deltage her på Gul Klud eller på et af vores søster-sites. Det nye politisk ukorrekte madmekka Eat My Sports. Vores nye lækre fantasy-univers Fantasy Boss, vores podcast Det Ovale Kontor og podcasten NFL Showet, som jeg laver sammen med Thomas Qvortrup.

Læs her, hvordan du deltager eller deltag i denne uges konkurrence

Ugens overraskelse
Du får også i hver artikel mit bud på et flot odds, som er for godt til ikke at prøve. Her må jeg erkende, at jeg tog fejl i sidste uge. Nej, jeg tog gruelig fejl. New England Patriots var uhyggelige og Pittsburgh Steelers havde ikke en chance. 0-1 i den kategori efter første uge.

I denne uge er der re-match af den famøse NFC-finale, hvor New Orleans Saints tabte kampen om en plads i Super Bowl på et forkert dommerkald.  På søndag skal de et smut til Los Angeles, og se om de kan få revanche mod Rams.

Rams var ikke specielt overbevisende i første spilleuge, omend deres forsvar var bedre end antaget. Saints måtte ud i en nervepirrende afslutning mod Texans, inden de kunne sikre sig sejren på et 58-yard field goal. 

Vi kunne sagtens få en højtscorende affære igen (odds 1,58 på over 48 point), men mit spiltip her går på en Saints-sejr. Det er et fint odds på 2,25 for

Elming Specials
Sidst men ikke mindst laver jeg i år sammen med Oddset en stak specials, som jeg synes kunne være sjove at prøve, og hvor der er gode odds at hente. Samtidig  smider Oddset 10% oveni, så er der er endnu mere at hente, hvis de går hjem.

Jeg er ret sikker på, at Ravens og Chiefs vinder deres kampe, og kan ovennævnte Saints besejre Rams på udebane, så er der odds 3,50 i Elmings triple

Der er også mulighed for at spille på tre spillere til at score touchdown, og her har jeg sat Seahawks rookie receiver DK Metcalf, samen med Saints TE Jared Cook, og Eagles rookie RB Miles Sanders. Det er lidt et longshot, men langt fra umuligt, og det giver altså odds 30,00

Vi ville igen gerne have lavet en frækt Antonio Brown-special, men den venter vi lige lidt med.. I stedet kan du spille på, at sidste uge sensation og AFC Player of The Week Lamar Jackson gentager bedriften og kaster 5 touchdowns i kampen mod Cardinals. Det giver odds 20

Tanker på falderebet
Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 andre væddemål.

Der er fine odds 1,75 på, at Bengals vinder hjemme over 49ers
Houston Texans hjemme over Jacksonville Jaguars giver odds 1,25
Atlanta Falcons hjemme over Philadelphia Eagles til odds 2,10 skal prøves 

God fornøjelse og velkommen til sæson 100
Claus Elming