Tidligere på dagen anmodede Antonio Brown om at blive fritstillet, og nu har Raiders gjort netop det. Stjernereceiveren er blevet fyret.

Det sidste år for Antonio Brown har bare været en lang saga, og specielt de sidste par uger har skabt stor uro hos hans nye hold Oakland Raiders. Derfor har holdet nu taget konsekvensen og fyret stjernereceiveren inden sæsonen overhovedet er gået i gang.

Antonio Brown anmodede tidligere på dagen om at blive fyret, da han var blevet tildelt en ny bøde af holdet, efter han i torsdags truede General Manager Mike Mayock, fordi Mayock havde givet ham en bøde for at udeblive fra den sidste træning inden en pre season-kamp.

Antonio Brown er nu free agent og kan skrive kontrakt med alle hold, og spørgsmålet er nu, om eller hvornår et hold ønsker at tage chancen på alt det påstyr, som muligvis følger med at hente 31-årige Brown.

Antonio Brown blev tradet til Oakland Raiders for et tredje- og et femterundevalg i foråret efter han var raget uklar med sit mangeårige hold Pittsburgh Steelers. Herefter gav Raiders ham en stor kontrakt, men på trods af dette, er det gratis for Raiders at fyre Brown nu.

Dette sker som følge af den seneste bøde på over 200.000 dollar, som Brown fik efter truslen mod Mike Mayock. Dette falder ind under kategorien for opførsel, der er ødelæggende for holdet, hvilket gør, at de garanterede penge i kontrakten forsvinder. Derudover får Antonio Brown ikke noget af sin “signing bonus”, da han skulle have deltaget i træningerne henover sommeren, hvor han ikke var til stede pga. først forfrysninger under foden og siden udeblev pga. NFL-regler forbød brugen af hans foretrukne hjelm.

1 KOMMENTAR

  1. Alle syntes at Steelers var sindsyge at de lod AB gå. Men dette viser bare at der avr mere til historien end først antaget.
    Respecte til Stellers princip om at ingen er støren enteamet.

Comments are closed.