Du kan stadig nå at tilmelde dig NFL Picks, og her får du Claus Elmings bud på, hvordan top 5 skal se ud i spilleuge 1.

NFL Picks – Danmarks mest populære NFL-spil er tilbage og nu i en ny og forbedret udgave med bedre gameplay, lækkert design og ikke mindst flere præmier end ever. I år er hovedpræmien en NFL-rejse for to til London i samarbejde med LA Travel, og den kan blive din, hvis du vinder hele baduljen.

Der er superfede ugepræmier hver uge med præmier fra Philips Hue, Telia, Hummel og Normal

Første runde
Det er NFL sæson 100 og det bliver fejret hele sæsonen med en historisk kamp hver uge. Chicago Bears og Green Bay Packers åbnede ballet i torsdags, og lad os bare håbe, at spillet på banen bliver bedre. Mit første pick var dog Packers til 22, så det var en fin start på spillet.

Nu gør vi klar til de resterende 15 kampe i runden.

Alle kampe er som altid åbne lige indtil kickoff, hvilket betyder at du kan skifte vinder og rykke kampene op og ned, indtil første spark i hver kamp.

For at klare dig godt skal du naturligvis ramme så mange kampe som muligt, men mere vigtigt er det, at de kampe du rammer også ligger tilpas højt. Kort fortalt må du helst ikke misse de tre-fire øverste, men i NFL er det nemmere sagt end gjort.

Her er mit bud på de fem øverste kampe:

100: Baltimore Ravens er et rigtig godt mandskab, og det er Miami Dolphins ikke. Så kort kan det siges. Ravens skal vinde den kamp.

75: Philadelphia Eagles er blandt mine favoritter til Super Bowl i år. Søndag møder de Washington Redskins, der ikke har nær samme talent som rivalerne.

60: Den her er jeg faktisk lidt i tvivl om, men nu tager vi et sats. Seattle Seahawks har Russel Wilson og de spiller hjemme. Bengals er allerede ramt af skader på nøgle-positioner. Vi tager Seahawks.

50: Det her er faktisk også et sats. men Arizona Cardinals har et af NFLs dårligste forsvar. Jeg glæder mig til at se deres angreb, men tror ikke de kan slå Lions.

40: Dallas Cowboys er pludselig blevet et meget komplet hold. Søndag møder de divisionsrivalerne fra New York Giants. De spiller altid tætte opgør, men jeg tror på Cowboys. You like Dak?

Sådan ser de ud. Mine fem øverste i første runde af NFL Picks.

Klik ind og tilmeld dig nu og spil med om en NFL-rejse til USA og alle de andre fede præmier.

Præmiepartnere på NFL Picks: LA Travel, Philips Hue, Telia, Hummel og Normal